Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Når famililen rammes af en demenssygdom - foredrag med psykolog Henrik Brogaard

Afholdt event

Når famililen rammes af en demenssygdom - foredrag med psykolog Henrik Brogaard

Fra Gratis

Sted

Dato

11 maj 2022 kl. 18:30 - 21:00

Beskrivelse

Har din familie demens tæt inde på livet?

Når et menneske rammes af en demenssygdom, er det ikke kun vedkommende selv, som gennemgår forandringer – det er hele familien. Alle i familien kan opleve udfordringer, når demenssygdommen bliver en del af familielivet.

Rådgivnings- og Aktivitetscenter Lolland vil gerne invitere dig, som har demens tæt inde på livet, til et foredrag med psykolog Henrik Brogaard.

Henrik vil tale om de udfordringer og psykologiske reaktioner, som både den som rammes af demens og de pårørende oplever, når demenssygdommen indfinder sig i familielivet. Selvom det kan være svært at føre ud i livet, kan åbenhed om demenssygdommen reducere udfordringerne. Henrik vil derfor også komme ind på åbenhedens forhindringer og gevinster.

Henrik er psykolog og konsulent i egen virksomhed. Henrik har arbejdet inden for området i mere end 20 år, hvor han bl.a. underviser og holder foredrag for medarbejdere, ledere og pårørende. Læs evt. mere om Henrik på www.u9vers.dk

Lokation

Søllested Bio & Kulturhus Søllested Bio & Kulturhus, Højrebygade 62, 4920 Søllested

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .