Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Når jeg bliver voksen...

eventet sluttede

Når jeg bliver voksen...

Billetter fra DKK 40,00

Sted

Flere tidsrum

22 marts 2023

Beskrivelse

Når jeg bliver voksen……………

En psykedelisk forestilling af Teaterbutikkens Ungdomsgruppe.


Måske er jeg født ude i skoven. Mit ophav er en kasseret guitarforstærker og jeg er skabt via fotosyntese. Jeg bestemmer og skaber mig selv i mit eget billede. Jeg bestemmer selv hvem jeg tilbeder og foragter. Anarki og punk shamanisme er mit shit. Det vigtigste er at jeg ikke er som dig og de forventninger du har til mig. Jeg skaber mig selv i en tid hvor man ikke længere kan betragte forældre og voksne mennesker som autoriteter.

Forestillingen er skabt med inspiration frit efter Ida Marie Hedes roman ”Det kemiske bryllup”.


Vi spiller i Teaterbutikken fra mandag d. 20 marts til og med fredag d. 24 marts.

Hver aften kl 20.00.

Lokation

Teaterskolen Teaterbutikken Teaterskolen Teaterbutikken, Staldgade, 1699 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .