NAT I TÅRNET

eventet sluttede

NAT I TÅRNET

Billetter fra DKK 275,00

Sted

Dato

14 jul 2018 kl. 22:00 - 15 jul 2018 kl. 10:00

Beskrivelse

NAT I TÅRNET - Har du nogensinde overvejet at overnatte i Kulturtårnet?

Hvad sker det i gamle tårn, når mørket falder på? Når den daglige travlhed og idyl lukker ned? Den slags spørgsmål hører vi mange af, når vi dagligt færdes i det irgrønne brotårn og sludrer med jer, de mange besøgende. I gør jer ofte levende og nysgerrigt overvejelser om, hvordan det ville være at blive i tårnet efter lukketid: Hvordan føles det, når Københavns nattetrafik pulserer forbi, mens resten af byen går til køjs? Hvad sker der, tårnende over vandet under den mørke nattehimmel, som kun nattens øjne ser? Hvordan opleves nattens filosofi fra et ikonisk brotårn? Hvordan mon det er at vågne op efter en stormfyldt nat til solens stille morgensang over Københavns havn? Alt det, og mere til, vil vi gerne give dig mulighed for at få svar på. Lad os opdage København fra den anden side sammen!

UDEN FOR ÅBNINGSTID

Har du nogensinde overvejet at overnatte i Kulturtårnet? Så har du nu den enestående mulighed at prøve det! Lørdag d. 14/7 kl. 22.00 lukker Kulturtårnet som vanligt ned, men åbner derefter for første gang op for en nat i det lille brotårn.

NATTEN

Tårnpasserne Sofie og Caroline vil få jer sikkert gennem natten i tårnet og sørge for, at I ikke går sultne i seng på hverken mad eller oplevelser. Følg med på eventet her, når vi frem til lørdag d. 14/7 løbende løfter sløret for, hvad der skal ske på natten.. stay tuned!

PRAKTISK INFO

Medbring selv liggeunderlag, sovepose og pude. Der er toilet i tårnet, men det er ikke muligt at tage brusebad. NAT I TÅRNET starter lørdag d. 14/7 kl. 22:00 og slutter igen søndag d. 15/7 kl. 10:00. Natmad og morgenmad serveres.

PRIS

275.- (Entré, natmad, morgenmad og overraskelser inkl.) Køb billetter på billetto.dk her: eller følg linket i begivenheden.

Arrangør

Kulturtårnet arbejder på at skabe et kulturhus i det ene brotårn på Knippelsbro. Mens kommunen renoverer brotårnet, låner vi forskellige lokaler i København for at afprøve koncepter. Kulturtårnet på Knippelsbro er støttet af Københavns Kommunes Kultu

Lokation

Kulturtårnet På Knippelsbro Kulturtårnet På Knippelsbro, Knippelsbro, 1400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .