NAT I TÅRNET

14 jul 2018 kl. 22:00 - 15 jul 2018 kl. 10:00

Kulturtårnet På Knippelsbro, Knippelsbro, 1400 København


NAT I TÅRNET - Har du nogensinde overvejet at overnatte i Kulturtårnet?

Hvad sker det i gamle tårn, når mørket falder på? Når den daglige travlhed og idyl lukker ned? Den slags spørgsmål hører vi mange af, når vi dagligt færdes i det irgrønne brotårn og sludrer med jer, de mange besøgende. I gør jer ofte levende og nysgerrigt overvejelser om, hvordan det ville være at blive i tårnet efter lukketid: Hvordan føles det, når Københavns nattetrafik pulserer forbi, mens resten af byen går til køjs? Hvad sker der, tårnende over vandet under den mørke nattehimmel, som kun nattens øjne ser? Hvordan opleves nattens filosofi fra et ikonisk brotårn? Hvordan mon det er at vågne op efter en stormfyldt nat til solens stille morgensang over Københavns havn? Alt det, og mere til, vil vi gerne give dig mulighed for at få svar på. Lad os opdage København fra den anden side sammen!

UDEN FOR ÅBNINGSTID

Har du nogensinde overvejet at overnatte i Kulturtårnet? Så har du nu den enestående mulighed at prøve det! Lørdag d. 14/7 kl. 22.00 lukker Kulturtårnet som vanligt ned, men åbner derefter for første gang op for en nat i det lille brotårn.

NATTEN

Tårnpasserne Sofie og Caroline vil få jer sikkert gennem natten i tårnet og sørge for, at I ikke går sultne i seng på hverken mad eller oplevelser. Følg med på eventet her, når vi frem til lørdag d. 14/7 løbende løfter sløret for, hvad der skal ske på natten.. stay tuned!

PRAKTISK INFO

Medbring selv liggeunderlag, sovepose og pude. Der er toilet i tårnet, men det er ikke muligt at tage brusebad. NAT I TÅRNET starter lørdag d. 14/7 kl. 22:00 og slutter igen søndag d. 15/7 kl. 10:00. Natmad og morgenmad serveres.

PRIS

275.- (Entré, natmad, morgenmad og overraskelser inkl.) Køb billetter på billetto.dk her: eller følg linket i begivenheden.

NAT I TÅRNET

Salg lukket