spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Natasha Imani + Allen Anjeh [dobbeltkoncert]

Afholdt event

Natasha Imani + Allen Anjeh [dobbeltkoncert]

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

24 nov 2023 kl. 20:30 - 23:00

Beskrivelse

Dobbeltkoncert med Natasha Imani og Allen Anjeh - to unge stjerner på den danske musikscene.

To aktuelle artister, som hver har evnen til at indhylle os i deres relevante tekster og fuldkomne kompositioner. Deres lyd spænder bredt, men rammer præcist i brystkassen på lytterne.

▼▼▼
Entré: 70 kr.
Døre kl. 20.00
Koncert kl. 20.30
▲▲▲

Natasha Imani er en halvt dansk, halvt malaysisk, sangerinde, der med sine egne ord laver ‘organisk og melankolsk RnB’. Hun skriver sange til den følsomme lytter om alt fra sex til kærlighed til sorg, og det imellem. Hun formår at formidle sin sårbarhed på en måde som føles både tilgængelig og relaterbar, og drager inspiration fra egne personlige oplevelser såvel som fra andres. Intet emne er for hende for tabubelagt at skrive om.

Natasha Imanis internationale lyd er unik på den danske musikscene, hvilket allerede viste sig på hendes debut EP ’Softcore’ fra 2019, og hendes efterfølgende to singler ‘Untie Me’ og ‘Good Things’.

Sonisk drager hun inspiration fra stærke kvindelige kunstnere som Sade, Ravyn Lenae, Raveena og Jhene Aiko, og hun har efter nogle års fordybelse, finpudset sit kunstneriske udtryk.

To af hendes største styrker er hendes autencitet og sårbarhed, og med disse, inddrager hun publikum i et univers, hvori der er plads til at være lige den man er, uden behov for kompromis eller skam.

I 2023 udgiver Natasha Imani et projekt, som vil være første udgivelse siden 2020.

Allen Anjeh - et helt nyt stjernefrø på den danske musikscene

Allen Anjeh er født og opvokset i Cameroon, men har boet i Danmark de sidste 11 år. Allens musik bærer præg af netop disse rødder og Allen kalder ligeledes selv sin musik og nyeste EP - ’Ó mmɛ ne’ - for et ’kærlighedsprojekt dedikeret til det afrikanske kontinent’.

EP’en har fået titlen ’Ó mmɛ ne’, der på stammesprog fra hjemlandet Cameroon betyder ’Det her er mig’. - Som titlen indikerer, er værket altså en introduktion til, hvem der gemmer sig bag Allen Anjeh – herunder Allens tanker og følelser samt ståsted og ophav.

Om første singleudspil ’Rising Sun’ siger Allen:

”’Rising Sun’ handler om at elske eller have medfølelse for nogen, selvom man ved de har fejl – og den handler om, at du i et hvert forhold og venskab – skal være villig i relationen; blive ved med at kommunikerer, lære – for at kunne bevare en stærk relation”.

’Rising Sun’ er lavet i samarbejde med Azekel, som er en nigeriansk født Londonbaseret producer. Azekel har b.la. arbejdet sammen med Gorillaz og Massive Attack. Allens faste danske producer team bestående af Mark Fosnæs og Esben Zefting har også været inde over. Sidstnævnte har b.la. produceret for hele Danmark rap dronning Tessa.

Vil ændre danskernes opfattelse af ”Afrika”

Til at underbygge musikken, har Allen været i Ghana for at filme den visuelle side. Den visuelle side tæller bl.a. en kortfilm, hvor vi følger hovedpersonen, Allen, på en rejse i forskellige dele af Ghana.

Om kortfilmen siger Allen:

”Denne kortfilm handler om at genfinde forbindelsen med mine rødder. Det var vigtigt for mig at vende hjem til Afrika i forbindelse med dette projekt. Jeg var helt fast besluttet på at hylde mit folk og vores kultur som kilde til min inspiration og på at kaste lys over kontinentet på en positiv måde med henblik på at uddanne og underholde. Min kreativitet og mine ambitioner er grundlæggende påvirket af mit hjem. Jeg er trods alt et afkom af moder Afrika.”

Dobbelkoncerten er en del af koncertrækken ’Sange om vores Liv’

KLEIN glæder sig til at præsentere musikere, som hver beretter om liv, som er tæt forbundet med dit. Hvis musikere vil, er sange mediatorer for vigtige fortællinger om liv, som er aktuelle og relevante for alle. Derfor er det godt når vi kan lytte til andres historier, men det er nødvendigt og helt fantastisk, at nogle har modet til at benytte musikken til at berette om et liv. Vi glæder os til at bruge tre aftener på hip-hop, rap og rnb, hvor musikken, teksten og artisterne er i højsæde.

Koncertrækken 'Sange om vores Liv' er støttet af Kgs. Enghave LokaludvalgLokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .