Spring til hovedindhold

National konference om graviditet og spiseforstyrrelser

Foto af Dom Fou @ Unsplash

National konference om graviditet og spiseforstyrrelser

Fra DKK 400,00

Sted

Dato

29 nov 2024 kl. 09:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

National konference om Spiseforstyrrelser og graviditet 

Vi inviterer hermed til første nationale konference om spiseforstyrrelser og graviditet.

Vi håber du og dine kollegaer vil være med til vidensdeling om målgruppen - og ikke mindst til at debattere det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde om gravide med spiseforstyrrelser eller tidligere spiseforstyrrelser.

Konferencen er en faglig konference, målrettet relevante fagfolk med kontakt til gravide og/eller personer med spiseforstyrrelser f.eks. obstetrikere, psykiatere, psykologer, jordemødre, sygeplejersker, sundhedsplejersker, socialrådgivere, kliniske diætister, praktiserende læger mv.

Arrangører: 
Kompetencecenter for spiseforstyrrelser samt Region Midt og Region H (se program for yderligere info.)

Der vil være fuld forplejning på dagen. 

Lokation

Herlev Hospital, Det Store Auditorium , Borgmester Ib Juuls Vej 1, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori