Log ind / Opret

NATIONS AFIRE (US) + THE DOWNTOWN STRUTS (US) @ KB18

24 aug 2012 kl. 21:00 - 23:00

KØDBODERNE 18, 1714 KBH V


LIVE - 21 - 24.00 : NATIONS AFIRE (US) + THE DOWNTOWN STRUTS (US) @ KB18

NATIONS AFIRE (US) er smedet sammen af fleres forskellige grupper - blandt andet Death By Stereo, Ignite og Rise Against og besøger nu Danmark!

THE DOWNTOWN STRUTS blev dannet i 2008 i Chicago. Med et ønske om at skabe ærlig musik med rødder i punk og Americana blev san...gene langsomt til med lige dele lidenskab og melodi – direkte fra hjertet, men leveret med et drive og aggression sjældent set.
Påvirkningen og indflydelsen fra bands som The Clash, Bruce Springsteen og The Replacements er tydelig at høre i deres omhyggeligt konstruerede sange og især at finde i deres kraftfulde live show.

Bandets debut fuldlængde, "Victoria", henter også inspiration fra hjembyen Chicago og dennes faldgruber og opture. Pladen er optaget med Matt Allison i Atlas Studios i Chicago og viser en utrolig alsidighed med variationer fyldt med energi og melodi.

Bandet har allerede spillet mange shows og efter en hel USA-turné som support for The Business i 2011, fortsætter bandet på landevejen i 2012 - herunder en Europæisk sensommerturné med optrædener på både festivaler og klubber i hele Europa.

THE DOWNTOWN STRUTS er klar til at indtage verden og er allerede blevet spået som de naturlige efterfølgere til bands som The Gaslight Anthem eller The Menzingers.

DATO: 24. august 2012
STED: KB18, Kødboderne, København V
BILLETTER: Forsalg starter snarest.
SUPPORT: TBA

LINKS:
www.facebook.com/thedowntownstruts
www.kb18.net
www.3rd-tsunami.com

___________________

Billet 1

Salg lukket