Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Natur-missioner for børn i Sct. Hans Have

Afholdt event

Natur-missioner for børn i Sct. Hans Have

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

05 jun 2024 kl. 15:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

SJOVE NATUR-MISSIONER FOR BØRN I SCT. HANS HAVE

Marie fra virksomheden TinyChange inviterer børn og deres voksne i Sct. Hans Have i Roskilde til en hyggelig eftermiddag fyldt med naturmagi, fordybelse, leg og gode, nærværende stunder. Sct. Hans Have holder åbent i både café og gartneri.

Børnene får udleveret deres helt eget lege-kit, som består af en stoftaske med et forstørrelsesglas, en missionsbog med 15 naturmissioner, et missionskort med hemmelige koder og en papirmaske, som vi sammen starter med at dekorere. 

Derefter tager børn og deres voksne på mikro-eventyr i den smukke og frodige natur omkring Sct. Hans Have og løser missionerne i missionsbogen. 

Børnene skal blandt andet finde farver og mønstre, løse gåder og knække koder og gøre det lidt ekstra rart og vildt for Sct. Hans Haves pindsvin, bier, mariehøns og sommerfugle. Mens børnene leger, lærer de om alle de fantastiske dyr og insekter, der findes i den danske natur, og hvordan vi passer godt på dem.

Til sidst får alle børn udleveret et diplom for at være en god og sej natur-ven!

Anbefalet alder: 4-9 år.

Arrangementet er en del af 'Onsdage på Centralen', hvor Roskilde Kommune inviterer til en lang række sjove og spændende aktiviteter, udstillinger, byvandringer, åbne værksteder samt god mad og drikke i området omkring Sct. Hans.

MERE OM BILLETTER

Køb kun billetter til det antal børn, som skal deltage i aktiviteten. Voksne er gratis.

OM TINYCHANGE

TinyChange er en lokal virksomhed, som laver lege-kits og oplevelser til børn med masser af naturmagi, fordybelse og læring. TinyChange's mission er at klæde børn godt på til en bæredygtig fremtid.

Arrangør

Lokation

Sct. Hans Have, Bistrup Alle 36, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .