Naturbaseret gruppeforløb

Kagerupvej 21, 3200 Helsinge
19 aug 2021 kl. 18:00 - 21:00
Billetter DKK 2.795,00
Billetter DKK 2.795,00

Naturbaseret gruppeforløb

Jeg opretter et naturbaseret gruppeforløb over otte gange i udkanten af Gribskov til efteråret. På en smuk plet i naturen ved et bålsted omkranset af gamle birke- og egetræer.

Hvad går det ud på?

Naturen omkring os er vores frirum, når vi mødes og omdrejningspunkt for gruppen, når vi skal væk fra hverdagen. 

Det vigtigste for gruppen er at opbygge et tillidsfuldt fællesskab, hvor vi kan åbne op omkring de ting, vi hver især går og tumler med.

Deltagelse i mine naturbaserede gruppeforløb giver adgang til et stærkt fællesskab med samtaler, fælleslæsninger og perspektiver, hvor vi bruger skoven til at finde ro og samhørighed som en slags ekstra "samtalepartner."

Både mænd og kvinder er velkomne.

Et tillidsfuldt fællesskab

Et naturbaseret gruppeforløb er et rigtig godt sted at dele de ting, som vi hver især går og tumler med.

Du kommer til at lære dig selv bedre at kende og håndtere de lidt svære emner, som vi alle støder på med kæresten, ekspartneren, i det travle familieliv og med venner og kollegaer.

Og ja, mange deltager, fordi der er noget, de går og tumler med. Det kan være tanker og bekymringer omkring fx. stress, ensomhed, sorg, arbejdspres, udfordringer i parforholdet, sygdom eller retningsløshed i livet.

I gruppeforløbet er der både plads til at dele de svære ting i livet og mulighed for at dele tanker og holdninger i en tryg gruppe.

Guidede fælleslæsninger i naturen

Undervejs laver vi guidede fælleslæsninger, som skriver sig ind i de aktuelle temaer, som vi taler om omkring bålet. Guidede fælleslæsninger er en særlig måde at dele læseoplevelser med andre.

Som læseguide læser jeg højt og undervejs i oplæsningen lægger jeg pauser ind, hvor gruppen helt frit kan reflektere over teksten eller associere til andre tanker, som oplæsningen måske sætter i gang. Og dele historier med gruppen og fortælle, hvad vi kommer i kontakt med.

Program

Der er en ret fast struktur på mine gruppeforløb. Vi starter altid med en let meditationsøvelse og en check-in runde.

Herefter laver vi fysiske øvelser og opmærksomhedstræning med et fokus på, hvordan vi kan bruge naturen til at komme bedre i kontakt med os selv, hinanden og finde ro og balance.

Efter en pause har vi en samtale omkring dagens tema. Eksempler kan være: Historien om mig, relationer, passion og livskraft, behov og grænser, styrke og sårbarhed. 

Praktiske oplysninger:

  • Datoer: 19.8, 2.9, 9.9, 23.9, 30.09, 7.10, 28.10
  • Tidspunkt: Fra kl. 18-21:30
  • Valgfri mad over bål fra kl 17-18. Jeg laver mad til gruppen, første gang vi mødes 🙂
  • Sted: Gribskov
  • Pris: 2795 kr.
  • Både mænd og kvinder er velkomne
  • Ingen alkohol

Kontakt
Hvis du er interesseret så skriv en mail eller ring/sms til mig. Bare så vi kan få lavet en god forventningsafstemning, og sikre at du ikke sidder inde med nogle spørgsmål.

E-mail: kontakt@eskilholten.dk
Mobil: 24 60 70 41

Haldbjerg Shelters ligger på og omkring en bakke ved Gribskov i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Bakken hedder fra gammel tid Haldbjerg og har udsigt over Solbjerg Engsø og er nabo til Gribskov. Vi får mulighed for at søge ly i shelteret eller tipiteltet, hvis vejret kræver det. 

Læs mere på: eskilholten.dk

Deltagere

Hej mit navn er Eskil Holten. 

Jeg er i gang med at færdiggøre min uddannelse som psykoterapeut og tilbyder i den forbindelse individuel psykoterapi og naturbaserede gruppeforløb.

Jeg arrangerer desuden litteratur- og mørkevandringer i Kongernes Nordsjælland med forskellige tematikker, som passer til årstiden og min egen nysgerrighed. I eget regi eller i samarbejde med foreningen Esrum-Tisvildevejen.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke