Naturbaseret mandegruppe i Gribskov

24 mar 2021 kl. 18:00 - 21:00

Naturbaseret mandegruppe i Gribskov

Jeg opretter en naturbaseret mandegruppe i starten af det nye år i udkanten af Gribskov. En smuk plet i naturen ved et bålsted omkranset af gamle birke- og egetræer.

Gribskov er omdrejningspunktet for mandegruppen, og naturen er et frirum, når vi har brug for at komme væk fra hverdagen.

Program for mandegruppen

Der er en ret fast struktur omkring min naturbaserede mandegruppe. Vi starter med en let nærværsøvelse og en check-in runde. Så er der fysiske øvelser og træning og en pause.

Det er efterfulgt af en samtale i gruppen omkring et tema. Temaer kan være: Historien om dig, relationer, retning i livet, lederskab og ansvar eller det at være mand. Der er masser af spændende temaer, vi kan bringe i spil.

Vi bestræber os på at bruge naturen omkring os, så meget vi kan.

Praktiske oplysninger:

  • Datoer: 24.03, 07.04, 21.04, 05.05, 19.05, 02.06, 16.06, 30.06
  • Tidspunkt: Fra kl. 18-21
  • Valgfri mad over bål fra kl 17-18. Jeg laver mad til gruppen, første gang vi mødes
  • Sted: Gribskov, Haldbjerg Shelters
  • Pris: 3500 kr. for otte gange
  • Mulighed for at betale i rater

Haldbjerg Shelters ligger på og omkring en bakke ved Gribskov i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Bakken hedder fra gammel tid Haldbjerg og har udsigt over Solbjerg Engsø og er nabo til Gribskov. Vi får mulighed for at søge ly i shelteret eller tipiteltet, hvis vejret kræver det. 

Mad over bål fra kl. 17-18
Vi har mulighed for at lave mad over bål fra 17 til 18. Det er helt frit, om man kommer i dette tidsrum, og man tager selv eget mad med. Jeg laver mad til gruppen, første gang vi mødes.

Læs mere her: Naturbaseret mandegruppe

Hej mit navn er Eskil Holten. Til dagligt arbejder jeg med naturbaserede mande- og kvindegrupper i eget regi.

Ved siden af laver jeg vandringer og vandreophold i de dybe nordsjællandske skove med forskellige tematikker, som passer til årstiden og min egen nysgerrighed. I eget regi eller i samarbejde med foreningen Esrum-Tisvildevejen.

At facilitere naturbaserede grupper er et meget meningsfuldt arbejde for mig. Jeg er særligt optaget af, hvordan vi som mennesker kan (gen)forbinde os med naturen og bruge den til at sætte menneskelige relationer i centrum og danne nye fællesskaber.

Som kommende psykoterapeut er jeg optaget af at skabe et rum med empati og åbenhed, hvor klientens forandringsproces kan undersøges og udfoldes trygt.

Anbefalede events
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke