Naturbevarelse i fremtiden

19 nov 2014 kl. 17:00 - 20:00

Zoo-bygningen (Auditoriet), København Zoo, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg C


Spændende foredrag, fotoudstilling og udgivelse af magasinet Habitat

I anledning af Dansk Zoologisk Selskabs 10-års jubilæum holder vi en reception og tema-aften om fremtidens naturbevarelse. 

Vi inviterer til spændende foredrag med erfarne oplægsholdere, hvor vi skal høre forskellige indlæg om fremtidens naturbevarelse, herunder om zoologiske havers rolle, om naturbevarelse i felten i både Danmark og udviklingslande, og om hvilke udfordringer verdens økosystemer står over for. Blandt talerne er Mikkel Stelvig, der er zoolog i Københavns Zoo.

I pausen fejrer vi udgivelsen af 10. udgave af vores flotte magasin, HABITAT, der i dagens anledning udkommer på tryk. 

Før, mellem og efter foredragene kan man nyde den flotte udstilling af naturfotos taget af nogle af Danmarks bedste naturfotografer. Derudover afsløres vinder-billederne af vores fotokonkurrence, og disse er også udstillet.

Sidst, men ikke mindst, har man rig mulighed for at tale med andre, der også brænder for vilde dyr, naturen og dens bevarelse.

Program

17.00 - 17.30 Velkomst (inkl. 1 gratis drik) & Fotoudstilling (v. Mogens Trolle, ØJENKONTAKT, Casper Tybjerg, og Lars Steenholt Kirkegaard)

17.30 - 18.30 Foredrag:

  • Velkomst / v. formand i DZS og biolog Claudia Sick
  • Naturbevarelse og den moderne Zoo / v. Mikkel Stelvig, Zoolog, Københavns Zoologisk Have
  • PÅ TYND IS - konflikter mellem Mennesker og Isbjørne i en tid med svindende havis / v. Charlotte M. Moshøj, Arktisk Biolog, PhD. WWF Verdensnaturfonden

18.30 - 19.00 Pause & Reception

HABITAT #10 – du får et eksemplar af magasinet helt gratis! Ekstra eksemplarer kan købes for kr. 30,-

19.00 - 19.30 Foredrag

  • Vild natur uden turister? / v. Bo Finn Poulsen, Manager, Safari Eksperten
  • Droner, Telefoner og Citizen Science / v. Elmer Topp-Jørgensen, Biolog, DMU, og Ditte Dahl Lisbjerg, Biolog, NEPCon

19.30 - 20.00 Spørgsmål, debat og afslutning

Praktiske detaljer

Arrangementet afholdes i Københavns Zoo bygninger, lige til højre for indgangen. 

Der vil være øl, vin og vand til arrangementet - deltagere får første drik gratis, og derefter kan ekstra drikkevarer købes.

Alle deltagere får ved arrangementet et gratis trykt eksemplar af det netop udkomne magasin Habitat #10. Ekstra eksemplarer kan købes på stedet.

Derudover kan der ved arrangementet købes DZSs egne flotte postkort, magneter og nøgleringe, mens man også har mulighed for at købe de udstillede naturfotos.

Bemærk at vi kun tager imod kontant og Mobile Pay - ikke kort.


Bemærk ved Medlemsbillet

Medlemmer af DZS får via Medlemsbilletten gratis entré til arrangementet. Bemærk at du kun får tilsendt en ordrebekræftelse på din mail - og ikke en billet (trods den automatiske besked fra Billetto). Har du modtaget en ordrebekræftelse, er du allerede på vores gæsteliste, og du behøver ikke foretage dig mere.


Ved køb af Medlemskab inkl. billet

For blot 100 kr kan du få et medlemskab af Dansk Zoologisk Selskab inkl. billet til arrangementet. Medlemskabet vil gælde helt til marts 2016. For at medlemskabet træder i kraft, skal du udfylde vores medlemsformular.

Udfyld formularen her: dzs.dk/medlem/medlemsformular

Skriv "Jubilæum" i kommentar-feltet i formularen, så sørger vi for at dit nye medlemskab gælder helt til marts 2016 (normalt ville det gælde til marts 2015).

Du vil få den fine DZS velkomstpakke for nye medlemmer ved indgangen til arrangementet.

Gæstebillet

Salg lukket


Medlemsbillet

Salg lukket


Medlemskab inkl. billet

Salg lukket