Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

NATURBY#1

Afholdt event

NATURBY#1

Fra Gratis

Sted

Dato

02 aug 2020 kl. 13:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

NATURBY #1
SØNDAG d. 2. AUG kl 13-23
Talks, Dance, Music, Workshops, Nature, Movement, Food, Community
@ Teaterøen, Refshaleøen, København

Velkommen til en smuk søndag på Refshaleøens grønne områder, med hav og udsigt over byen. NATURBY inviterer til grønne workshops, dans, natur-talks, levende og elektronisk musik, dans, akroyoga, performance, bevægelse og wellness for alle aldre. 
Fælles aftenmad kl. 19, vegansk buffet, donation

NATURBY#1 foregår på og omkring den gamle Afmagnetiserings- station ‘Magneten’ og på ‘Kasernen’.
Her undersøges begrebet Re-wilding / Genforvildning, der handler om at at opleve og tænke over ‘naturen’, den inde i os selv, og i vores omgivelser.
NATURBY er et nyt og vibrerende ide-landskab og samlingspunkt for kunstnere, dansere, musikere, aktivister, by-udviklere og forskere.- et godt sted at møde nye tanker og nye venner, og at blive inspireret til at genopdage naturen i byen.


Se hele programmet for NATURBY#1 på FB  https://www.facebook.com/event...

NATURBY er et samarbejde mellem Naturetales, Planetary Guardians, Move Copenhagen, Akroyoga KBH, Ecstatic Dance Copenhagen, Kinima Højskole, Copenhagen Dream House, Voice Colour, Copenhagen Contact Improvisation, Growing Pathways, Foodsharing Copenhagen, Djembtribe, Urtehekserier, GRO SELV m.fl.

VIGTIGT :
Når du deltager i NATURBY#1, er al aktivtiet på eget ansvar.
Alle events afholdes i overensstemmelse med gældende regler for Covid 19.

IMPORTANT :
When entering NATURBY#1, you agree to be responsible for all your actions.
All events in compliance with current regulations in regards to Covid 19

Arrangør

NATURBY

Lokation

Teaterøen Teaterøen, William Wains Gade 18, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .