Naturinspirerede beplantninger med Peter Korn

11 jun 2020 kl. 16:30 - 18:00

Akademikerhuset, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg

Naturinspirerede beplantninger med Peter Korn

Kom med ind i en verden af grus og stauder når Danske LandskabsarkitekterForbundet Arkitekter og Designere, Landskabsarkitekternes Forening under JA inviterer til fyraftensarrangement med planteskoleejer, gartner og designer Peter Korn fra Klinta Trädgård (Sverige). Peter Korn har de seneste år været en markant figur på såvel den svenske som den internationale landskabsscene, med hans anderledes tilgang til vækstmedier og fremmede arter.

Med naturen som forbillede, formår han at lave beplantninger med minimal pleje, selv på vanskelige steder. Uden vanding og gødning, har beplantningerne stadig høj æstetisk værdi, samtidig med at de har ekstrem høj mangfoldighed. Lige siden Peter begyndte at dyrke planter, har han interesseret sig for hvad der får en plante til at etablere sig på et specifikt sted i naturen. Dette har ført ham jorden rundt, for at studere planter i deres naturlige habitat. Disse ture sammen med hans nysgerrighed har givet ham en unik viden for at forstå planterne og hvad deres behov er.

På baggrund af mange års arbejde og forsøg vil Peter introduceres os for en mangfoldig verden af stauder og en udfordring af vores traditionelle forståelse af beplantninger. Peter er kendt for at dyrke i rent grus og dette vil han i løbet af aftenen vise os eksempler både fra offentlige projekter både i Sverige og i andre lande og fra Klinta Trädgård.

Vi glæder os til en hyggelig faglig aften og til at fordybe os i vækstmedier og stauder.

Arrangementet er gratis for medlemmer af FAOD, JA og Danske Landskabsarkitekter. Ikke medlemmer pris 150 kr.

Tilmeldingsfrist: d. 1. juni - antal pladser 80.

Medlem af Danske Landskabsarkitekter UDSOLGT
Medlem af FAOD Gratis
Ekstern deltagelse UDSOLGT