spring til hovedindhold

Naturlæge Maria Pinderup Langbak Foredrag

Naturlæge Maria Pinderup Langbak Foredrag

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

17 apr 2024 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Foredrag: Ordets kraft og den emotionelle krop - sundhed via den indre vej.

At helbrede er at berede vejen til at blive hel. Uden tanke på både krop, sind og ånd er det svært at nå denne tilstand. I sundhedsvæsenet er fokus på den fysiske krop. Det psykiske og emotionelle område levnes sjældent meget opmærksomhed hverken i årsagsforklaringen eller som et led i behandlingen. Det er ærgeligt for her er ellers meget at hente. Endda helt gratis.

I foredraget hører du om, hvordan sproget i sig selv afslører et menneskes indre liv og forbindelsen til forskellige organer. Samt ikke mindst de talte ords betydning for den enkeltes sundhed via fokus på identitet og livshistorie.
Det bliver en aften fyldt med nærvær og god tid til spørgsmål.

Maria Langbak er en spirituel, holistisk arbejdende læge, som i hjertet af Århus driver en privat lægeklinik under navnet Naturlægen.com.

Med en baggrund som speciallæge i almen medicin, akupunktør og heilpraktiker har Maria tilegnet sig en bred vifte af kompetencer, som hun på bedste vis integrerer til gavn for de mennesker, som søger hendes hjælp.

Foruden det kliniske arbejde er Maria skribent på Naturli magasinet

Billetbestilling på www.billetto.dk (gebyr 17 kr.)
Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort. Billetsalget starter 1. december 2023 kl. 08.00
https://naturlaegen.com/

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events