Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

NAUJA LYNGE

Afholdt event

NAUJA LYNGE

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

20 jun 2021 kl. 16:00 - 17:00

Beskrivelse

Mød forfatteren og debattøren Nauja Lynge i litteratursalonen NordOrd, hvor hun fortæller om sin nye roman Opgangen, der netop er udkommet på Byens Forlag.


Grønlandske Elise har boet mange år i England. Nu vender hun tilbage til Christianshavn. I opgangen møder hun færøske Solrun. De to kvinder havner i et ufrivilligt drama, da de bliver vidner til en ung grønlandsk mands død, som politiet ikke virker til at tage alvorligt. Opgangen er både en dramatisk fortælling og en roman, der lægger op til debat om, hvordan danskerne egentlig ser på deres grønlandske og færøske medborgere. Er Danmark overhovedet i stand til at rumme rigsfællesskabet? spørger romanen polemisk.

Nauja Lynge
Nauja Lynge er født i 1965. Hun er foredragsholder og debattør på Jyllands-Posten, og har tidligere udgivet debatbogen Rigsfællesskabet til Debat, romanen Ivalu’s Color og selvbiografien Jeg er Nauja. En grønlandsdansker bekendelser. Nauja Lynge er selv opvokset i Danmark, og har oplevet at danskernes referenceramme, når det handler om grønlændere i Danmark, kan være både stigmatiserende og indskrænket.

Praktisk info
Nauja Lynge samtaler med NordOrds Birgir Thor Møller og besvarer derefter spørgsmål fra salen. Arrangementet indgår i Christianshavns Bogfestival 2021 og varer i alt 60 min. Der er café og bogsalg i salen, der åbner 45 minutter før det starter, hvor Opgangen vil kunne købes til særpris.

COVID-19
Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden. Husk også dit coronapas.

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .