spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Nausia + SMAG PÅ DIG SELV || dobbeltkoncert

Afholdt event

Nausia + SMAG PÅ DIG SELV || dobbeltkoncert

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

18 feb 2022 kl. 21:00 - 23:59

Beskrivelse

En eksplosiv langemand til kassetænkning og høflige genrebetegnelser. En dobbeltsidet hovedret af jazz, krautrock, techno, punk, drum'n'bass og alskens andre krydderier fra den Københavnske upcoming- og undergrundsscene.

Nausia

Nausia er en københavnsk kvintet, hvis musik trækker tråde til bl.a. spirituel jazz, krautrock og minimalisme. Bandet tegner med de forskellige inspirationer deres helt eget transcenderende musikalske landskab, som både rummer støjende flader og sarte sangbare melodier.

I slutningen af 2020 udgav Nausia deres debutalbum ”Prince Kiosk” både digitalt og på vinyl. Albummet har fået god omtale i både ind- og udland og har senest nomineret Nausia til en DMA Jazz som ’Årets Nye Navn’.

Om Prince Kiosk skrev TS. Høeg (freejazzpioner, forfatter mm.) bl.a. “Nausia kaster sig både modigt og prøvende udi et selvbestaltet krautjazzet univers med påkaldelse af ambiente eller repetitive minimalisme, der langsomt fanget en heftig strøm af progressiv eller no wave energi, der så letter trykket til vejrs, inden tyngdeloven får bragt dem tilbage til udgangspunktet.”

Udover Nausia medvirker musikerne også i bands som Uden Ord, Neon Priest og Barselona. 

SMAG PÅ DIG SELV

SMAG PÅ DIG SELV er et vildskabeligt live-band og et brændende mantra fra Christianshavn - berygtet for at besætte dansegulvet og tvinge ethvert ego til overgivelse med dansuenza.

Med to saxofoner og slagtøj koger SPDS en balstyrisk suppe. Det smager lidt af techno, lidt af punk, lidt af jazz, lidt af drum'n'bass, men mest af alt smager bandet af sig selv.

De seneste fire år har de spillet landet tyndt og lavet diverse europæiske afstikkere. Her har et bredt publikum, sammen med bandet, ladet sig rive med af energiniveauet, ved balstyriske koncerter, der inddrager alt fra skrig og poesi til trafikkegler og iskølebokse på scenen.

I september 2020 medvirkede bandet på Christiania-albummet Stik dem en plade! og i november 2020 debuterede bandet med deres første egne udgivelse Dunkelkraft, som de nu har i sinde at fejre!

 

Døre kl. 20.00

Koncerten er en del af 'Vinterjazz 2022'

Lokation

KLEIN - Sydhavnens spillested || Karens Minde Kulturhus KLEIN - Sydhavnens spillested || Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .