Nausia + SMAG PÅ DIG SELV || dobbeltkoncert

18 feb 2022 kl. 21:00 - 23:59
Billetter DKK 60,00
Billetter DKK 60,00

En eksplosiv langemand til kassetænkning og høflige genrebetegnelser. En dobbeltsidet hovedret af jazz, krautrock, techno, punk, drum'n'bass og alskens andre krydderier fra den Københavnske upcoming- og undergrundsscene.

Nausia

Nausia er en københavnsk kvintet, hvis musik trækker tråde til bl.a. spirituel jazz, krautrock og minimalisme. Bandet tegner med de forskellige inspirationer deres helt eget transcenderende musikalske landskab, som både rummer støjende flader og sarte sangbare melodier.

I slutningen af 2020 udgav Nausia deres debutalbum ”Prince Kiosk” både digitalt og på vinyl. Albummet har fået god omtale i både ind- og udland og har senest nomineret Nausia til en DMA Jazz som ’Årets Nye Navn’.

Om Prince Kiosk skrev TS. Høeg (freejazzpioner, forfatter mm.) bl.a. “Nausia kaster sig både modigt og prøvende udi et selvbestaltet krautjazzet univers med påkaldelse af ambiente eller repetitive minimalisme, der langsomt fanget en heftig strøm af progressiv eller no wave energi, der så letter trykket til vejrs, inden tyngdeloven får bragt dem tilbage til udgangspunktet.”

Udover Nausia medvirker musikerne også i bands som Uden Ord, Neon Priest og Barselona. 

SMAG PÅ DIG SELV

SMAG PÅ DIG SELV er et vildskabeligt live-band og et brændende mantra fra Christianshavn - berygtet for at besætte dansegulvet og tvinge ethvert ego til overgivelse med dansuenza.

Med to saxofoner og slagtøj koger SPDS en balstyrisk suppe. Det smager lidt af techno, lidt af punk, lidt af jazz, lidt af drum'n'bass, men mest af alt smager bandet af sig selv.

De seneste fire år har de spillet landet tyndt og lavet diverse europæiske afstikkere. Her har et bredt publikum, sammen med bandet, ladet sig rive med af energiniveauet, ved balstyriske koncerter, der inddrager alt fra skrig og poesi til trafikkegler og iskølebokse på scenen.

I september 2020 medvirkede bandet på Christiania-albummet Stik dem en plade! og i november 2020 debuterede bandet med deres første egne udgivelse Dunkelkraft, som de nu har i sinde at fejre!

 

Døre kl. 20.00

Koncerten er en del af 'Vinterjazz 2022'

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke