spring til hovedindhold

NAVNLØS #2

NAVNLØS #2

Fra Gratis

Sted

Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Navnløs er en månedlig serie fester på Kunsthal 6100, der tager afsæt i 90’ernes rave-kultur. Der er fuld fart, fokus på floor og dans er en udtryksform - ikke en optræden. 
Hver måned vender vi det gamle bogtrykkeri på hovedet og forsvinder sammen på et brandvarmt, tætpakket dansegulv. Eventet er genre-agnostisk, men hvis du er til techno, jungle, house, footwork og electro er du hjemme. Kom og ryst et ben med os

🦿


Lineup:@Gavnlig (he/him) - Downtempo & leftfieldDomus Vista (he/him) - TechnoVVE Collective:
@Dang Fakun (she/her) & Lowloco (she/her) - Techno & house
PS: Vi arbejder på at gøre vores lineups mere diverse og opnå bredere repræsentation. Både ift. hvem der er på gulvet, bag decks'ne og hvem der kommer ud af højtalerne 

💚

Der er utallige måder at være mand, kvinde og alt ind imellem, og musikken vi spiller har sine rødder i udsatte samfundsgrupper. Vi tolererer derfor ikke diskrimination af nogen art - sexisme, racisme, homo- og transfobi, ableisme, tykfobi e.l. hører ikke til til vores fest. Føler du dig ubehageligt til mode under eventet, så tag fat i en af arrangørerne, så vil vi gøre vores bedste for at der bliver plads til alle. 

🌈

Grafik: Asta Bro Uerkvitz See less

Arrangør

Lokation

Kunsthal 6100 Kunsthal 6100, Gravene 12, 6100 Haderslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder