Neo Soul Night // Parlé X Zac Williams X Mofro

27 apr 2018 kl. 20:00 - 28 apr 2018 kl. 01:00

Lygten Station, Lygten 2, 2400 København


Neo Soul Night // Parlé X Zac Williams X Mofro

Fredag står i swingerens tegn og derfor søger vi dansevenlige publikummer, med nypudsede træsko som skal svinges!

3 super svedige orkestre vil blæse soul, disco og funky rytmer udover scenekanten på Lygten Station. Vi sørger for at der er fyldt op i baren med dansevenlige cocktails fra syden, til at nedkøle de dansende blå linealer!

Forsalg - 60DKK/80DKK - Døren


Parlé

Parlé smider alle hæmninger når de indtager scenen og rammer de ristede falset toner! Med soul, pop, disco og alt indimellem sætter Parlé rammerne for et musikalsk univers med adskillige årtiers særkende, kogt ned i en velkreeret og fængende lyd. Parlé består af fem karismatiske, velspillende og soulfyldte bandmedlemmer, hvor tre er gamle elever fra Den Rytmiske Højskole i Vig.

Bandet har siden 2016 komponeret og finpudset deres sange, hvor liveindspilningen af Your Lover, som var første udspil fra gruppen, blev varmt modtaget og anbefalet af Karrierekanonen.

I sommeren 2017 gav Parlé deres første store koncert på Skvulp Festival, der havde 25.000 gæster. Når Parlé indtager scenen formår de gennem deres live lyd og performance at skabe et

sjælfuldt og sitrende forhold til deres publikum.

Tilbage står du med en fuldstændig ren lyd - det lækkert, det levende og det er live, når drengene præsenterer Parlé.


Zac Williams

Zac Williams er nok nærmere kendt som danmarks mest funky guitarist, der smider kærlighed og grooves udover dansegulvet.

Funk, soul, r'n'b og pop er nøgleord, når multiinstrumentalist og supertalent Zac Williams og hans band folder sig ud.

Trods sin unge alder er Zac allerede en erfaren live performer og underholder. Foruden sit eget virke som artist optræder han blandt andet med Burhan G.

Zac tager sit ultra funky og velspillende band med til denne aften.

Modern Afro Orchestra (MOFRO)

Mofro som står for Modern Afro Orchestra (MOFRO) er et ungdommeligt og farverigt orkester, der spiller under et enkelt manifest: Der skal skabes en fest og den vil MOFRO skabe sammen med publikum! MOFRO spiller selvskrevne arrangementer af alt det bedste fra highlife, afrobeat, afropop og afrofunk og leverer musikken med et overskud og en legende spontanitet.

De har som eneste band leveret en garanti på at få folk til at danse så vi glæder os som små nyfødte kalve til at se hvordan drengene swinger!

Mofro er Inspireret af Afrobeat, Afro-funk, Highlife, Afro-pop & Afro-jazz og besidder: Morten Nyggaard (lead singer), Emil Efferbach (drums), Mika Yunus Berger Sahbaz (percussion), Sam Techi (percussion), Magnus Kjærsgaard (bas), Mikki Norre (keys), Nicolai Munch (guitar), Jacob Lind (guitar), Jeppe Cloos (soprano sax), Mads Peter Andersen (tenor sax), Ali B. Badreldin (bariton sax)

I samarbejde med Lygten Station

Ticket 489352

Salg lukket