Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

NERVERNE ER GALERE END JEG / Projekt med Ly Tran

Afholdt event

NERVERNE ER GALERE END JEG / Projekt med Ly Tran

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

16 jun 2022 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Musik og litteratur støder sammen i denne koncert, hvor komponisterne Mette Nielsen og Marcela Lucatelli har komponeret værker med udgangspunkt i digtsamlinger af Asta Olivia Nordenhof og Olga Ravn - to af Danmarks mest centrale nutidige digtere. Akkompagneret af otte fremtrædende kvindelige musikere - herunder Lucatelli selv - fremfører sangerinden Ly Tran de to værker.

Koncerten er produktet af en koncentreret læsning af de litterære forlæg, men her er ikke tale om litteraturformidling i traditionel forstand. Derimod har vi at gøre med et ekstatisk, utøjlet og ekspressivt udtryk; et udtryk, der får en til at stille spørgsmålstegn ved sondringen mellem kompleksitet og kaos.

Gennemgående i Nielsens det nemme og det ensomme er for eksempel de gale nervers hyletone, som dukker op gennem hele stykket og på den måde fungerer som en sanselig formidling af den ildevarslende stemning og den uoverskuelige, følelsesmæssige labyrint, der gemmer sig i Nordenhofs digte.

Det uoverskuelige er dog ikke kun til stede på et følelsesmæssigt plan: Lucatellis SLAVE SLAVE SLAVE undersøger Olga Ravns "Jeg æder mig selv som lyng" gennem et live-genereret algoritmisk partitur, hvor det kaos, der opstår som følge af tilfældighedernes indflydelse på de algoritmiske systemer, bogstaveligt talt dyrkes som en metode. Værket bliver et billede på angsten forbundet med at være en kvindelig krop: konstant betragtet, objektiviseret og konfronteret med sin egen eksistens. Ligesom angsten løber tonerne løbsk. Som en manifestation af disse tematikker, står Ly Tran foran os og tvinger os til at reflektere over selve koncerten som fænomen: Hvem er det egentlig, der betragter hvem?

Program
Mette Nielsen: det nemme og det ensomme (Uropførelse)
Marcela Lucatelli: SLAVE SLAVE SLAVE (Uropførelse)

Medvirkende
Ly Tran, sang
Julie Schade, accordeon
Marina Cyrino, piccolofløjte
Marie Sønderskov, altfløjte
Sofia Kayaya, basfløjte
Helene Tungelund, harpe
Tanja Vesterbye Jessen, el. guitar og elektronik
Bára Gísladóttir, kontrabas
Katerina Anagnostidou, slagtøj
(Marcela Lucatelli - synthesizer)

////

Entré: 120 kr / Student og rabatkortsholdere 60 kr.
Køber du helaftensbillet til aftenens to koncerter koster det 150 kr. / Student og rabatkortsholdere 75 kr

Aftenens anden koncert er MODERNE MANDAG PÅ EN ONSDAG med Ensemble K!ART

Rabatkort til udvalgte koncerter på KLANG koster 140 kr. Køb rabatkort her

KLANG - Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største festival for klassisk samtidsmusik. I 2022 løber koncerten fra d. 9. - 18. juni med koncerter, performance, talks, film, og børne- og ungefestival i hele København.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .