NETDATING OG LIVE FLIRT

26 jul 2018 kl. 19:00 - 21:00

Gunløgsgade 1, Gunløgsgade 1, 2300 København

NETDATING OG LIVE FLIRT – HVORDAN FINDER DU EN KÆRESTE?

At flirte er en kunstart, vi desværre har glemt, og det handler ikke kun om at score. Evnen til at flirte giver masser af positiv energi i sig selv, skærper dine øvrige sociale færdigheder og giver dig generelt større livskvalitet.

Med næsten en million online datere har den digitale tidsalder fundamentalt ændret kærlighedslandskabet i Danmark. Det er et helt nyt sprog, der skal læres, som de fleste har utroligt svært ved at forstå. Efter mere end 700 netdates, hvor jeg har begået stort set alle de fejl, der findes, deler jeg ud af min erfaring i, hvordan du navigerer på den elektroniske kærlighedsscene. Med masser af uheldige eksempler på, hvad du ikke skal gøre:)

Om du søger dit livs kærlighed eller bare en legekammerat, så er de mange muligheder kun et klik væk.

De moderne kønsroller har gjort det utroligt svært for mænd og kvinder i Danmark at finde hinanden. Kvinder vil gerne have, at mændene tager initiativet, men de skal gøre det på en bestemt måde. Mænd er opdraget til, at de helst ikke må tage initiativet for meget, fordi det risikerer at virke for dominerende og maskulint.

Med en række forholdsvis enkle principper, lærer jeg dig som kvinde, både at tage imod mænds initiativ og i øvrigt styre, hvem du gerne vil have opmærksomhed fra i rummet. Som mand er der også en række enkle øvelser, der sørger for at hjælpe dig forbi de mure af forventninger og forbehold, som de fleste kvinder ikke engang selv ved, at de lever bag.

Kom til en underholdende og oplysende aften, hvor du forhåbentligt bliver inspireret til at gå nye veje i dit eget kærlighedsliv:)

Netdating og Live Flirt

Salg lukket