eventet sluttede

Netværk for selvstændige - opstart

Gratis

Sted

Dato

09 sep 2020 kl. 17:00 - 20:00

Beskrivelse

Netværk for selvstændige bygningskonstruktører og arkitekter – Kom til opstartsmøde

Er du selvstændig med egen enkeltmandsvirksomhed, eller har du lige opstartet et selskab? Så få viden, sparring og nye kontakter i et netværk for selvstændige bygningskonstruktører og arkitekter.

I netværket får du styrket dit personlige netværk med andre selvstændige inden for byggeriet samt:

• Kontakt til potentielle samarbejdspartnere

• Lejlighed til at reflektere over din egen praksis

• Sparring på dine virksomhedsudfordringer og dilemmaer

• Mulighed for at hjælpe andre på de områder, du ved mest om

• Forbedret dine virksomhed- og karrieremuligheder

Netværket holder til på Sjælland og der er ca. 4 netværksmøder om året af 3 timers varighed. Det er deltagerne, som i høj grad er i centrum, og som driver netværket gennem aktiv deltagelse. Du skal så vidt muligt kunne deltage hver gang. For at deltage skal du have en selvstændig virksomhed (med CVR-nummer) på enten fuldtid eller deltid og være medlem af FAOD eller KF.

Opstartsmøde

Deltag i opstarten af netværket, hvor vi lærer hinanden at kende, finder fokus for netværket og brainstormer om hvilke temaer, vi skal tage op. Vi danner en baggrundsgruppe, som på baggrund af brainstormen planlægger de kommende møder.

Har du spørgsmål, så skriv til KF-konsulent Bo Sune Christensen på bo@kf.dk eller FAOD-konsulent Anette Sørensen ans@faod.dk – også hvis du vil være med i netværket, men ikke kan deltage i dette arrangement.

Pris: Gratis for medlemmer af FAOD og KF

Antal: 30

Min 10


Arrangør

Lokation

Forbundet Arkitekter og Designere Forbundet Arkitekter og Designere, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .