Netværk for selvstændige - opstart

09 sep 2020 kl. 17:00 - 20:00

Akademikertårnet, Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg

Netværk for selvstændige bygningskonstruktører og arkitekter – Kom til opstartsmøde

Er du selvstændig med egen enkeltmandsvirksomhed, eller har du lige opstartet et selskab? Så få viden, sparring og nye kontakter i et netværk for selvstændige bygningskonstruktører og arkitekter.

I netværket får du styrket dit personlige netværk med andre selvstændige inden for byggeriet samt:

• Kontakt til potentielle samarbejdspartnere

• Lejlighed til at reflektere over din egen praksis

• Sparring på dine virksomhedsudfordringer og dilemmaer

• Mulighed for at hjælpe andre på de områder, du ved mest om

• Forbedret dine virksomhed- og karrieremuligheder

Netværket holder til på Sjælland og der er ca. 4 netværksmøder om året af 3 timers varighed. Det er deltagerne, som i høj grad er i centrum, og som driver netværket gennem aktiv deltagelse. Du skal så vidt muligt kunne deltage hver gang. For at deltage skal du have en selvstændig virksomhed (med CVR-nummer) på enten fuldtid eller deltid og være medlem af FAOD eller KF.

Opstartsmøde

Deltag i opstarten af netværket, hvor vi lærer hinanden at kende, finder fokus for netværket og brainstormer om hvilke temaer, vi skal tage op. Vi danner en baggrundsgruppe, som på baggrund af brainstormen planlægger de kommende møder.

Har du spørgsmål, så skriv til KF-konsulent Bo Sune Christensen på bo@kf.dk eller FAOD-konsulent Anette Sørensen ans@faod.dk – også hvis du vil være med i netværket, men ikke kan deltage i dette arrangement.

Pris: Gratis for medlemmer af FAOD og KF

Antal: 30

Min 10