​Netværket Tredje Torsdag: Crowdfund din gode idé!

17 maj 2018 kl. 18:00 - 21:00

The Norrmans Boutique Bed & Breakfast, Bækkemosevej 14, 4672 Klippinge


Har du en god idé eller projekt, som mangler finansiering? Så er crowdfunding en mulighed! Crowdfunding er en nyere form for fundraising, hvor du ved hjælp af en online platform tiltrækker investeringer fra dit netværk. Hvilke muligheder findes der inden for crowdfunding? Hvilke idéer er mest egnede til denne her form for finansiering? Og hvordan får du succes med DIN crowdfunding-kampagne? Bliv klogere på crowdfunding og få masser af inspiration til, hvordan du selv kan komme i gang, når vi får besøg af Christian Hørdum-Andersen fra SEAS-NVE’s crowdfunding-kampagne ”Vi Støtter” og Nicolai Jæpelt fra Coop Crowdfunding.

Hvordan crowdfunder vi udvikling i landområderne?

SEAS-NVE står bag hjemmesiden www.vistøtter.dk, som støtter crowdfundingprojekter, der er med til at fremme Region Sjællands udvikling og digitalisering og den grønne omstilling på landsplan. Christian Hørdum Andersen fortæller om SEAS-NVE’s erfaringer med crowdfunding af lokale udviklingsprojekter: Hvilke projekter er lykkes, og hvorfor? Og hvordan får vi flere til at crowdfunde udviklingsprojekter i landområder som Stevns?

Crowdfund dit fødevareprojekt!

Coop Crowdfunding er en platform, hvor lokale fødevareproducenter og iværksættere kan søge støtte til at realisere deres fødevareprojekt med støtte fra Coops 1,7 mio. medlemmer. Nicolai Jæpelt fortæller om, hvordan crowdfunding kan bruges til udvikling i fødevarebranchen. Krydret med gode eksempler bliver vi klogere på, hvilke fødevareprojekter, som har haft succes på platformen: Hvad har de crowdfundet, og hvordan har de gjort det?

Program:

Kl. 18:00 Velkomst og præsentation

Kl. 18:15Hvordan Crowdfunder vi udvikling i landområderne?

v/Christian Hørdum Andersen SEAS-NVE

kl. 19:00Spisning

kl. 20:00Crowdfund dit fødevareprojekt!

v/ Nicolai Jæpelt, Coop Crowdfunding

kl. 20:45Spørgsmål og diskussion

kl. 21:00Tak for i aften

Tid: 17. maj kl. 18-21

Sted: The Norrmans, Bækkemosevej 14, 4672 Klippinge

Pris: 200,- ex. moms + billetgebyr

Tilmelding: Her på Billetto - Senest 13. maj.

Kontakt: Har du spørgsmål til arrangementet eller problemer med tilmeldingen? Kontakt kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling signe@stevnserhvervsraad.dk - tlf 40148916.

Ticket 495115

Salg lukket