NETVÆRKSmiddag

Foto af Antenna @ Unsplash

NETVÆRKSmiddag

Billetter fra DKK 373,75

Sted

Dato

23 aug 2022 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Koncentrerede NETVÆRK og middag

I har ønsket flere netværksarrangementer, hvor der er god tid til at tale med hinanden og hvor det at skabe relevante erhvervsrettede netværk bliver taget seriøst.

Det vil vi meget gerne være værter for; så I kan møde hinanden, opdage nye muligheder for samarbejde og udveksle erfaringer på tværs af brancher. Vi samler de bedste og vigtigste virksomheder i Stevns – og du har mulighed for at være med.

Tilmeld dig NETVÆRKSmiddag

Pris: 299,- plus moms og 24,- kr. i billetgebyr

Prisen dækker en to-retters menu inkl. 2 x øl, vin eller vand.

Menu:

Hovedret: Skiver af kalv med rødvinssovs og kartofler samt lun garniture.

Dessert: Æbletærte med creme fraiche hertil kaffe.


Ønsker du vegansk/vegetarisk menu: kontakt kommunikations- og markedsføringskonsulent Marie Bisschop-Thomsen på mail: marie@stevnserhvervsraad.dk eller tlf.: 3061 6579

Sted: Restaurant Udsigten Kystvejen, Kystvejen 238, 4671 Strøby.

Program:


18:00 Velkomst

18:15 Middag

19:15 Samtaler i grupper

20:00 Fri netværk m. kaffe

20:55 Afslutning

21:00 Tak for i aften


Lokation

Restaurant Udsigten Kystvejen Restaurant Udsigten Kystvejen, Kystvejen 238, 4671 Strøby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .