Netværksmøde Netværket TAK - September

19 sep 2018 kl. 08:15 - 11:00

Balsalen, Frederiksgade 12-14, 8000 Aarhus

Netværket TAK - September netværksmøde

Personlighedstyper:

Kom og hør Sagar Constantion fortælle om de forskellige personlighedstyper. Sagar Constantin kommer forbi TAK-netværket , onsdag den 19 september kl. 8.30 – 9.30 i Balsalen.
Du får inspiration og værktøjer til hurtigt at kunne genkende de forskellige personlighedstyper blandt dem, du omgås. Medarbejdere, kunder eller privat. Efter oplægget har du fået en viden om de forskellige personlighedstyper. Du har fået en værdifuld indsigt om dig selv og ikke mindst dine kunder.

Sagar Constantin er professionel foredragsholder og underviser for Teknologisk Institut og underviser og holder foredrag som konsulent i virksomheder.

Hun er forfatter til fem bøger, og har gennem de sidste 16 år undervist og holdt foredrag for tusindvis af begejstrede tilhørere. Hun inspirerer med sit intense nærvær og sin positive udstråling.

Som tidligere producer på TV2/Danmark og studievært på DR1 kender hun de dagligdags udfordringer, man som leder løber ind i. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring kombineret med en evne til at formidle sit budskab i øjenhøjde med stor passion og smittende energi gør, at tilhørerne altid får konkrete redskaber og ny viden med sig hjem til øjeblikkelig anvendelse i hverdagen


Mødet er gratis for medlemmer af Netværket TAK.

Gæstebillet

Salg lukket