Netværkssalon: Kan man vækste sig ihjel?

31 maj 2018 kl. 18:00 - 20:00

Café Good Life Society, Nørregade 25, 9000 Aalborg


Åbent erhvervsnetværk inviterer til fyraftensmøde med debat om VÆKST (tilmelding senest 27.5.)
Vækst er et buzz word lige nu. Alle taler om det. Er vækst synonymt med succes? Hvordan ændrer rollerne sig som ansat, selvstændig eller leder i en virksomhed, der vækster? Hvordan undgår vi at vækste os ihjel? Hvad betyder vækst for dig?

Vores 2 spændende oplægsholdere repræsenterer 2 vidt forskellige virksomheder. De har begge truffet bevidste valg i forhold til Vækst, og det har indvirkning på den måde, de driver deres virksomhed på i dag:

Thomas Thomsen, Direktør i Konxion - et af Nordjyllands største digitale reklamebureauer.
Thomas er direktør og partner i et af Nordjyllands største reklame og IT virksomheder. På 5 år er virksomheden vokset fra 20-45 ansatte. Er målet så nået nu - og hvor går grænsen: Kan man vækste sig ihjel?

Søren Larsen, Selvstændig fotograf i enkeltmandsvirksomhed
Søren har været selvstændig fotograf i mange år - alene. Det er et bevidst valg, for i Sørens optik skal succes ikke nødvendigvis måles på vækst og virksomhedens størrelse. Det handler om bevidste til- og fravalg, og stillingtagen til: Hvor ønsker jeg at være, og hvilken pris er jeg villig til at betale for vækst?

Aftenens program:
18.00 Velkommen
18.10 1. oplæg v/Thomas Thomsen
18.25 Pause, hvor der er tid til at debattere aftenens første oplæg ved bordene
18.45 2. oplæg v/Søren Larsen
19.00 Debat ved bordene
19.30 Fælles debat
19.50 Afrunding og tak for i aften

Pris: 150 kr.
Inkl. let forplejning m/en kop kaffe/te/kolde drikke efter eget valg

Tilmeldingen er bindende. Din billet kan kun refunderes ved aflysning af arrangementet.

Vi synes, at debatten og den gode energi fra netværkssalonerne fortjener længere levetid end de 2 timer en salon varer! Derfor har vi oprettet en åben gruppe på LinkedIn for deltagere og interesserede i Netværkssalon Aalborg, som kan fortsætte med at dele synspunkter, eller få sparring og give input om temaerne, vi har haft til debat.
De nye kontakter du får, kan veksles til mere end et flygtigt bekendtskab og et navn på et visitkort. Hvem ved, måske kan der åbnes op for nye relationer eller samarbejder?

Entré m let forplejning

Salg lukket