spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Network marketing foredrag København

Event aflyst

Network marketing foredrag København

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

08 nov 2018 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse


Kort video om foredraget


Mette Andersen:

"Jeg var til Camille´s foredrag  - det var fyldt med vejledning og viden om hvilke overvejelser det er godt at gøre sig når man står at skal vælge et network marketing produkt og firma. Hun kom ind på når man har valgt, hvilke spørgsmål man møde af omverden (jeg har desværre mødt flere der stadig sidder fast i den gamle overbevisning om network marketing, så fedt at hun nævnte det!) og hvordan man kan forklar hvad network marketing i virkeligheden er - og også forskellen på det der kaldes ulovlig pyramide og network marketing. Hun kom med 7 step til hvad der er godt at arbejde med og tænke på i sin NM forretning. Hun er god til at forklare sig, gør det simpelt, og med en livlighed i sit kropssprog, der smitter af, sammen med hendes glæde og skønne udstråling. Hun fortale om sine "fejl" i NM, som vi andre kunne lære af, hvilket jeg syntes var fantastisk! Jeg kan varmt anbefale at tage ud og høre Camille, hvis man er nysgerrig på NM, hun fortæller kun om NM, og der var på intet tidspunkt hvor hun fortalte om det firma hun er i og spurgte heller ikke om vi ville høre det, hun holdt sig til det skrevne, og havde tid til at svare på spørgsmål også, fantastisk! Så jeg gik derfra klogere og glad, tak for det Camille!" 

Sanne Mikaela Bazlamit:

"Rigtig god aften til jer alle, det er et foredrag der på den fineste måde gør NM marketing tilgængelig og forståelig for alle. Så tag med og bliv klogere på en måde at have forretning på. En måde, jeg tror flere og flere vil være en del af. Selv havde jeg den ære at Camille Hammerich var i Livsglædecentret og holde foredraget"

Jeg har siden jeg var 18 år elsket branchen og er så begejstret for at vi nu er nået til det punkt at nm er blevet meget mere naturligt. For vi gør det alle sammen HVER dag - nemlig anbefaler et sted, en restaurant, klinik, frisør osv. og det er i virkeligheden "bare" det network marketing har gjort i årevis. 100 millioner mennesker er på en eller anden måde involveret i network marketing på verdensplan. Vi er ikke mange i DK som lever af denne branche - endnu - det vil jeg forsøge at forklare hvorfor jeg tror er tilfældet.

Til orientering bliver det et neutralt foredrag om branchen. Ingen bliver spurgt om de vil i mit firma eller heller købe... Så kom trygt og roligt og hør om mine over 25 års erfaring - mine ideer om hvordan jeg synes branchen skal håndteres og hvorfor jeg kan - som en af de få - leve af nm i dag.

Network marketing er kommet for at blive - ligegyldig fordommene og folks erfaringer med branchen - men branchen skal opdateres og gøres nu-til-dags. Vi skal af med en masse fordomme og tidligere opfattelser - og det gør vi kun hvis vi vælger at arbejde med network marketing professionelt.

Og hvad ville du gøre hvis du professionelt skal gå til værks i en anden given branche? Du ville finde ud af hvem der er din målgruppe og begynde at skabe relationer.

Jeg mener at vi skal stoppe med at sælge - produktet og forretningsiden FØR folk selv har spurgt - vi skal stoppe med at lave 100 stk. liste og ringe rundt til gud og hver mand og tro at det også er en god ide for dem.

Folk køber folk... Og de køber først når vi har skabt en relation og en tillid.

"Læs dette og kopier" Sådan bliver der tit sagt i branchen - men mennesker er ikke ens og da vi arbejder med relationer nu - i 2017 - så kan der ikke bare kopieres og skabes resultater.

Vi er ikke ens og vi gør ikke tingene ens... og derfor skal vi have den rigtig følelse når vi gør ting - det mærker folk og så virker vi troværdige...

Network marketing handler om mindset, tålmodighed og branding af DIG... Folk køber folk... Vi køber af folk vi har tillid til og derfor skal der etableres en tillid FØR folk vil joine din forretning eller købe dit produkt.

Jeg bruger attraction marketing og det gør jeg fordi jeg ved at det er 100% up to date. Jeg spørg ingen om de vil joine eller købe. Folk ringer selv til mig og siger: jeg vil være med i dit team. Det er en fantastisk følelse - at sidde klar ved telefonen og ugentlig få disse opkald - for dem der gør det HAR taget beslutningen om at gå ind i forretningen og give den al den energi den kan trække.

Jeg glæder mig til at dele ud af min nu over 25 års erfaring indenfor branchen - en branche som er kommet for at blive.

Aftenen vil stå på masser af erfaring, tips og tricks som du straks kan gå hjem og bruge i din forretning.

Jeg glæder mig til en neutral aften i kærlighed - i kærlighed til branchen NM.

Camille Hammerich

Du kan også købe foredraget og se det når du har tid og lyst - det koster ligeledes og betales via mobilepay (199,-/40971142)

Arrangør

Lokation

Nytorv 5, 3th, København Nytorv 5, 3th, 1450 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .