Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Neurovidenskabelig smertemodulation (September 2018)

Afholdt event

Neurovidenskabelig smertemodulation (September 2018)

Fra DKK 950,00

Sted

Dato

30 sep 2018 kl. 09:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Neurovidenskabelig smertemodulation (September 2018)

Kom til et spændende og lærerigt heldagskursus med fokus på neurovidenskabelig smertemodulation. Neurovidenskabelig smertemodulation er en videnskabelig og principbaseret tilgang til behandling af alle diagnoser hvor smerte er kardinal-symptomet, altså alle sygdomme og muskuloskeletale problematikker hvor smerte er det dominerende symptom.

Kurset består grundlæggende af to dele. Første del er en gennemgang af de mest populære terapeutiske metoder til smertehåndtering og behandling. Den anden del er en indføring i neurovidenskabelig smerte-modulation, og principperne bagved smertemodulation. Kurset inddrager viden om nervesystemet i behandling af smerter.

Kurset er rettet specifikt mod sundhedsprofessionelle, såsom fysioterapeuter, ergoterapeauter, læger, sygeplejersker, psykomotoriske terapeuter, farmaceuter, tandlæger, psykologer og personlige trænere der ønsker forbedre deres evner inden for Neurovidenskabelig smertemodulation og forskningsbaseret smertebehandling.

Læs her hvad tidligere deltagere siger om kurset:

“Kurset Neurovidenskabelig Smertemodulation er en kaskade af viden! At bruge et år på at bygge en evidensbaseret praksis op omkring de principper Lars fremlagde på kurset, er bestemt ikke skudt for lavt! Mængden af information ville næsten være for overvældende, hvis ikke det hele var sat så fint i system.” Tobias, Fysioterapeut

“En ret grundig gennemgang af smertevidenskab og hvad vi som sundhedsfaglige kan gøre for at hjælpe vores patienter/klienter bedst muligt.” Nina, psykomotorisk terapeut

“Kurset "neurovidenskabelig smertemodulering" er et rigtig godt kursus med fokus på forskningen bag behandling af smerter. På kurset lærer man bl.a. de mest væsentlige principper inden for smertebehandling som kan implementeres med det samme!” Thomas, Fysioterapeut

I kurset indgår der en stor mængde uddybende skrifligt materiale, forskningsbaseret artikler og resumé af alle foredrag, samlet over 40 sider. Materialerne er nøje udvalgt med det formål at forstå dette paradigmeskift indenfor forskningsbaseret multifaktorielle smertebehandling. Kursusmateriale vil blive uddelt på kursusdagen.

Lokation

Dronningens Tværgade 33, 1302 København, Danmark Dronningens Tværgade 33, 1302 København, Danmark, Dronningens Tværgade 33, 1302 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .