New Jungle Orch. feat: Kirk Knuffke UBIZAA - Nyt Album

eventet sluttede

New Jungle Orch. feat: Kirk Knuffke UBIZAA - Nyt Album

Billetter fra DKK 140,00

Sted

Dato

06 nov 2016 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

Pierre Dørge & New Jungle Orchestra præsenterer nyt live album UBI ZAA

Feat. "Down Beat" Rising Star Winner - Cornetisten Kirk Knuffke

Det internationale pladeselskab SteepleChase Productions udsender Jungleorkestrets 26. album med ny original music af I. Becker og Dørge UBI ZAA

Politikens anmelder Chr. Munch-Hansen skrev om NJOs livekoncerten i Copenhagen Jazzhouse i september sidste år:

de er et unikt kollektiv i dansk og international musik trods 35 år på bagen.

Stilen og udtrykket er fortsat et sammenrend af danske koraler, eksplosioner i hornsektion og rytmegruppe fra dybt swing til kollektiv free jazz, impressionistisk klaver- og keyboardspil, virrende afroblå guitar og en dadaistisk leg med sprog, titler og virkemidler.

Bassisten Hugo Rasmussen, der døde fornylig, spillede hele 18 år i NJO. Og han blev behørigt hyllet i den nye komposition af Dørge, ”Hugo ved Buresø”, der havde et kontant, dybt groove, sikkert hold fast af Thommy Anderssons kontrabas.

og ved koncertens slutning var den fælles metamorfose sket. Det var næsten som lydblomster dryssede ned fra det højnede loft i kollektive improvisationer, og de frie fugle revolterede ud af buret, på løvejagt med Ellingtons ”The Mooche”…

Line-up: Pierre Dørge dirigent & guitar, Kirk Knuffke trompet, Jakob Mygind ss & ts

Anders Banke klarinet, bass klarinet & ts, Kenneth Agerholm trb, Irene Becker piano & synthesizer

Thommy Andersson kontrabas & Martin Andersen trommer

Siden første koncert i Musikcafe’n i Huset i Kbh. har NJO spillet mere end 1000 koncerter– fra Jazzhus Monmartre til Carnegie Hall i NYC, Operaen i København, Sydney Town Hall, Ungdomshuset – for Nelson Mandela på National Teatret i Pretoria – for Den japanske Kejser på hans Akasaka Palace i Tokyo - Kofi Annan med alverdens FN-ambassadører på B.B.King i NYC, - alverdens koncertsale, junglen i Kuranda Rainforest, i børnehaver, koncerter i kirker og på togstationer mm.

Lige fra første optræden er vi blevet inspiret af gæster som har farvet vores junglemusik. I de seneste år har vi bl.a. arbejdet med tubaspilleren Michel Godard, jazzlegenderne Yusef Lateef og John Tchicai, skuespillerne Jess Ingerslev og Jesper Christensen, sangerne Gitte Hænning, Aviaja, Josefine Cronholm, Hanne Boel, Djina Mai-Mai, Sainkho Namtchilak, Povl Dissing, forfatteren Ib Michael, kineseren Yu Jun (guzheng), Kontra Kvartetten, DRs Pigekor, den indiske fløjte mester Shashank Subramanyam, den Balinesiske Semara Ratih Gamelan og den tuvenske gruppe Hun Huur Tur.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .