spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

New Jungle Orchestra feat RASMUS LYBERTH - Nytårskoncert

Afholdt event

New Jungle Orchestra feat RASMUS LYBERTH - Nytårskoncert

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

30 dec 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

NYTÅRSKONCERT i Koncertkirken 30.december kl 20

New Jungle Orchestra præsenterer den grønlandske shaman sanger

RASMUS LYBERT

I Junglen glæder vi os vildt meget til at spille med Rasmus Lyberth igen.

Vi spillede sammen for første gang i sommer under Cph Jazzfestival - i Haveselskabets Have - og det blev en koncert, hvor vi alle sammen med publikum var ved at "lette fra scenen" sammen med Rasmus og hans karismatiske sang, improvisationer og shaman-sang oven på de sejeste NJO-grooves med musik af Duke Ellington, Carl Nielsen,

Rasmus Lybert og Pierre Dørge.

Niels Christensen skrev i Jazz Special om koncerten i Haveselskabets Have:

"...Lyberths store stemme og ubetvingelige lyst til at synge er aldeles betagende. I selskab med NJO var han tydeligvis i sit rette element. Med en nærmest lysten backingbaf den store solist kunne jeg ønske mig et permanent samarbejde. Da koncerten blev afsluttet med en inderlig og stærk følelsesmæssig udgave af "Solen er så rød, Mor" var jeg helt solgt. Stor musik skabes af dem, som er villige til at lade den øjeblikkelige inspiration styre udviklingen. NJO er mestre i den kunst!"

Gæstesolist: RASMUS LYBERTH

Pierre Dørge dirigent og guitar

Gunnar Halle trompet

Jakob Mygind saxer

Anders Banke klarinetter og saxer

Kenneth Agerholm trombone

Irene Becker piano

Thommy Andersson bas

Ayi Solomon perkussion

Martin Andersen trommer

Dørene åbnes 19:30

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads a.m.b.a, Blågårds Plads 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .