New Jungle Orchestra NYTÅRSKONCERT

eventet sluttede

New Jungle Orchestra NYTÅRSKONCERT

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

30 dec 2017 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

Dørges New Jungle Orchestra præsenterer vokalisten Josefine Cronholm & den rumænske bratschist Marius Ungureanu.

Vær med til at fejre nytåret med en kontrastrig junglemusik-rejse. Shamanske toner fra svenske Cronholm og transsylvansk urkraft blandes i jungleorkestrets smeltedigel.

Line-up:

Gæstesolister sangerinden Josefine Cronholm og bratschisten Marius Ungureanu

Pierre Dørge dirigent & guitar

Gunnar Halle trompet

Jakob Mygind saxofoner

Anders Banke basklarinet & saxofoner

Kenneth Agerholm trombone

Irene Becker piano & synthesizer

Thommy Andersson kontrabas

Ayi Solomon congas & perkussion

Martin Andersen trommesæt

De har spillet for den japanske kejser Akihito i Tokyo, for præsident Mandela i Sydafrika, med pygmæer i Vejle, med Hugo i Carnegie Hall, med vietnamesere i operaen i Hanoi, i swimming poolen i Kurandas tropisk regnskov og for karavaner i den røde saudiske ørken.


Catarina Bosæus, korleder og organist udtaler efter sin seneste junglekoncert:

”New Jungle Orchestra.

Jeg kender ingen andre som dem. Intet mere levende og frit.

Det er som en slags musikalsk ursuppe, hvor blæserriff svømmer rundt som barracudaer på jagt mellem baslinjer, vajende som søgræs. Der er trommeduellernes brænding, og klaverets og guitarens telepatiske pardans.

Den fineste balance mellem planen og øjeblikkets fordring. Den lykkelige overraskelse i musikernes blikke, når noget nyt og uventet bare sker, og fører videre.

Uhøjtidelighed , glæde ved hinanden, vilje til at nå os og komme os ved.

Kun ét ord: Tak. Tusindfold.”

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads amba, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .