spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

New Light Messias – Händels Messias i ny let iklædning

Afholdt event

New Light Messias – Händels Messias i ny let iklædning

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

08 dec 2019 kl. 17:00 - 17:30

Beskrivelse

NEW LIGHT MESSIAS – HÄNDELS MESSIAS I NY LET IKLÆDNING
Med Musica Ficta, Kottos Ensemble og Bo Holten
Hver generation har sin måde at lave de store barokke oratorier på. Vi har nu i nogle årtier levet med Messiasopførelser, der har været en reaktion mod den romantiske store og brede barokstil. Det er opførelser, der har søgt at genskabe, hvordan musikken måske har lydt på Händels tid.
Men nu er det tid at kaste nyt lys på det udødelige mesterværk. Derfor har Bo Holten taget initiativ til et helt nyt Messiasprojekt, hvor hele værket fremføres i al sin pragt, men med en besætning, der yder barokkens yppige puls og rytmer den fulde retfærdighed. Og med stemmer der i sin slankhed og præcision ligger langt fra det lidt operaagtige. På den måde kan vi nærme os ånden i Händels udødelige melodiske sprog.
Arier såvel som kor synges alt sammen af otte deltagende sangere, og orkesterdelen varetages af det mangefarvede ensemble Kottos på kun fire medlemmer: accordeon (Bjarke Mogensen), barok-obo og blokfløjte (Pernille Petersen), græsk lut (Christos Farmakis) og cello (Josefine Opsahl). Men musikken er Händels hele vejen igennem – intet lagt til, intet trukket fra. Messias rent, purt og levende.

Dørene åbnes kl. 14.30. Pladserne er ikke nummererede.

Lokation

Blistrup Kirke Blistrup Kirke, Kirkevej 14B, 3230 Græsted

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .