New Orleans Jazz Begravelser - en hyldest til livet

17 okt 2020 kl. 13:00 - 14:30

Hør præst og jazzsangerinde Elisabeth Børch fortælle om de traditionsrige New Orleans begravelser og lyt til tonerne af klassikere som “Nearer my God to Thee” og “Just a closer walk with Thee”, når Elisabeth og hendes 10 mand store orkester slipper New Orleans-stemningen løs i Riddersalen.

Medvirkende: Præst og jazzsangerinde Elisabeth Børch med orkester.

Genre: Koncertfortælling

New Orleans Jazz Begravelser er en del af Projekt OmSorg
Vi vil alle gennem vores liv opleve, at vi skal forholde os til sorg. Enten ved selv at være i sorg eller ved at være sammen med andre i sorg. Det kan for mange - både børn og voksne - være svært at sætte ord på sin egen sorg eller være dén, der gerne vil starte en samtale med en i sorg.

OmSorg afholdes i samarbejde med Folkekirken på Frederiksberg, Biblioteket Frederiksberg, Musikhøjskolen, Frederiksberg Museerne og Teatret Riddersalen gennem hele efteråret - med teater, musik, foredrag, udstillinger og kunstneriske oplevelser, der kan være med til at åbne for svære samtaler, til gavn og virke for både børn og voksne.

Alle arrangementer er med fri entré for børn. Af pladshensyn skal der reserveres billet til enkelte arrangementer.

Se oversigten over de mange arrangementer her: https://riddersalen.dk/omsorg/

Teatret Riddersalen er Lillestorby Teater på Frederiksberg hvor oplevelserne og aktiviteterne er målrettet primært børn - men bestemt også for voksne i alle aldre.