New Year Concert 2018 New Jungle Orchestra presents LELO NIKA

eventet sluttede

New Year Concert 2018 New Jungle Orchestra presents LELO NIKA

Billetter fra DKK 200,00

Sted

Dato

30 dec 2018 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

Maestro Lelo Nika, who twice won the title “Accordion World Champion”, comes from the gypsy music tradition in Serbia and has been touring with jazz celebrities like Joe Zawinul (Weather Report) and Randy Brecker. 

Heartbreaking ballads transformed into balkan afro grooves through the outer space - from asphalt jungle to lullaby.

Line-up:

Gæstesolist Lelo Nika, harmonika

Pierre Dørge - dirigent & guitar

Gunnar Halle - trompet

Jakob Mygind -  sopran & tenorsax

Anders Banke - klarinet, basklarinet & tenorsax

Kenneth Agerholm - trombone

Irene Becker - piano & synthesizer

Thommy Andersson - kontrabas

Ayi Solomon - congas & percussion

Martin Andersen - trommer

Politikens anmelder Chr. Munch-Hansen skrev: 

… de er et unikt kollektiv i dansk og international musik …

Stien og udtrykket er fortsat et sammenrend af danske koraler, eksplosioner i hornsektion og rytmegruppe fra dybt swing til kollektiv free jazz, impressionistisk klaver- og keyboardspil, virrende afroblå guitar og en dadaistisk leg med sprog, titler og virkemidler.

Catarina Bosæus, korleder og organist:

New Jungle Orchestra. 

Jeg kender ingen andre som dem. Intet mere levende og frit. 

Det er som en slags musikalsk ursuppe, hvor blæserriff svømmer rundt som barracudaer på jagt mellem baslinjer, vajende som søgræs. Der er trommeduellernes brænding, og klaverets og guitarens telepatiske pardans. 

Den fineste balance mellem planen og øjeblikkets fordring. Den lykkelige overraskelse i musikernes blikke, når noget nyt og uventet bare sker, og fører videre. 

Uhøjtidelighed , glæde ved hinanden, vilje til at nå os og komme os ved.

Kun ét ord: Tak. Tusindfold.

De har ført jazztraditionen videre gennem et ellingtonsk jungle univers med alskens musik i bakspejlet. Deres fængende musikalske show bevæger sig i en sikker balance mellem humor og dyb alvor. Deres originalitet har gjort dem til det mest anerkendte og turnerende etno-jazzband ude i den store verden, hvor de har repræsenteret Danmark i Afrika, Australien, Asien, Nord- og Sydamerika og i Europa.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads amba KoncertKirken Blågårds Plads amba, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .