New Year Surprise SINNE EEG & New Jungle Orchestra

eventet sluttede

New Year Surprise SINNE EEG & New Jungle Orchestra

Billetter fra DKK 190,00

Sted

Dato

30 dec 2016 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

Dørges New Jungle Orchestra proudly presents – Sinne Eeg - dette års gæste stjerne.

Vær med til at fejre nytåret med et skarptslebent Jungle Orchestra i et specielt program, som tager udgangspunkt i Sinnes musikalske univers fusioneret med junglens - samt musik fra det meget roste nye album UBI ZAA - desuden nye og gamle NJO hits.

”… de er et unikt kollektiv i dansk og international musik trods 35 år på bagen. Stilen og udtrykket er fortsat et sammenrend af danske koraler, eksplosioner i hornsektion og rytmegruppe fra dybt swing til kollektiv free jazz, impressionistisk klaver- og keyboardspil, virrende afroblå guitar og en dadaistisk leg med sprog, titler og virkemidler.” SkriverPolitikens anmelder Chr. Munch-Hansen

Pierre Dørges New Jungle Orchestra er stadigvæk et af de mest sprudlende bands på den danske jazzscene. Og det selv om de har eksisteret siden 1980.

De har ført jazztraditionen videre gennem et ellingtonsk jungle univers med alskens musik i bakspejlet. Deres fængende musikalske show bevæger sig i en sikker balance mellem humor og dyb alvor. Deres originalitet har gjort dem til det mest anerkendte og turnerende etno-jazzband ude i den store verden, hvor de har repræsenteret Danmark i Afrika, Australien, Asien, Nord- og Sydamerika og i Europa.

"Whimsical, unpredictable, mindexpanding...great fun" Chip Deffaa, New York Post

"There may not be a more infectious force in jazz than guitarist Dorge and his freewheeling 10-member Danish ensemble." Lloyd Sachs, Chicago Sun-Times

De har spillet for den japanske kejser Akihito i Tokyo, for præsident Mandela i Sydafrika, med pygmæer i Vejle, med Hugo i Carnegie Hall, med vietnamesere i operaen i Hanoi, i swimming poolen i Kurandas tropisk regnskov og for karavaner i den røde saudiske ørken.

Line-up:

Gæstesolist jazzsangerinden Sinne Eeg

Pierre Dørge dirigent & guitar

Gunnar Halle trompet

Jakob Mygind saxofoner

Anders Banke basklarinet & saxofoner

Kenneth Agerholm trombone

Irene Becker piano & synthesizer

Thommy Andersson kontrabas

Martin Andersen slagtøj

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads amba, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .