eventet sluttede

New Yorks lokale ginperler

DKK 250,00

Dato

23 jun 2016 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

New York er et sandt ginparadis med lokale gindestillerier og unikke ginoplevelser. Den 23. juni smager vi nærmere på nogle af de lokale ginperler, som New York City har at byde på.

New York-gin er ikke helt ukendt her i Danmark. Vi har i flere år haft fornøjelsen af New York Distilling Companys to fremragende ginner Dorothy Parker Gin og Perry’s Tot Navy Strength Gin. Og man kan også være heldig at finde en flaske Brooklyn Gin på nederste hylde i den lokale vinbutik. Men New York har meget mere at byde på, og tager man turen over Atlanten og begiver så ud på en mindre klapjagt, finder man hurtigt de lokale perler, som som byen gemmer på. Og det er lige præcis de ginner, vi skal smage denne aften: de lokale ginperler fra New York.

Smagningen finder sted, torsdag den 23. juni 2016 kl. 19.00, på restaurant Den Røde Bøf, Dronningens Tværgade 22. Vi skal smage fem lokale New York-ginner, og slutter traditionen tro aftenen af med en Gin & Tonic. Prisen er 250 kroner per billet (plus Billetto-gebyr), og grundet den begrænsede mængde af disse meget eksklusive amerikanske ginner, er der kun 24 billetter til salg.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .