NGIF - Mental træning - Bevar motivationen

10 okt 2018 kl. 18:00 - 21:00

Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, 5800 Nyborg

Kursus for løbere: Mental træning - Bevar motivationen.

Kender du følelsen af at du ikke har lyst til at tage ud og løbe? Enten fordi du er træt efter en lang dag, fordi det er for vådt eller koldt, fordi du bare ikke er motiveret for at komme af sted, eller fordi du har en travl hverdag med mange gøremål?

Dette dilemma er en konstant udfordring for mange løbere. Og det er helt naturligt. For det er jo meget mere behageligt at sidde i sofaen, når man er træt, eller holde sig inden døre, hvis det regner udenfor. Dog er der nogle løbere der formår at håndtere dette dilemma. Og det er ingen tilfældighed.

Målrettet arbejde med mentaltræning kan nemlig være med til at styrke den enkeltes motivation i forhold til løb.

På dette kursus vil du få øget forståelse for hvorfor din motivation kan variere. Derudover vil du få værdifulde værktøjer, der kan være med til at øge din motivation for dit løb.

Vi vil bl.a. arbejde med:

  • At lære at lave effektive målsætninger.
  • Udvikle et stærkt mind-set for træning.
  • Strategier til at komme ud af døren, når det er rigtig svært.

Underviser på disse to kurser bliver Jón Gregersen. Han har en kandidatuddannelse i sportspsykologi. Jón ejer virksomheden OptiMindYou, hvor igennem han arbejder med udøvere og trænere med henblik på at optimere sportspræstationer og glæden ved sport. Jón er bl.a. tilknyttet det danske landshold i skydning og det færøske landshold i svømning. Ligeledes arbejder han med en række individuelle udøvere fra bl.a. løb, cykling, triatlon, fodbold og håndbold.

Du kan læse mere om Jón på hans hjemmeside www.optimindyou.dk eller facebookside ved at trykke her: https://www.facebook.com/optim...

Medbring løbetøj. Der er mulighed for bad efter kursus.
Sandwich, drikkevarer mv. kan købes i kiosken.

Man skal være medlem af NGIF Gymnastik & Atletik, eller inviterede løbeklubber, for at deltage.

Tilmelding

Salg lukket