Nick Moss Band (US)

eventet sluttede

Nick Moss Band (US)

Billetter fra DKK 250,00

Sted

Dato

26 okt 2018 kl. 20:00 - 23:45

Beskrivelse

Nick Moss Band (US)

(Se videoer nederst)

Nick Moss Band har netop udsendt deres Alligator Records debut album ”The High Cost Of Low Living”, den 12. udgivelse i Nick Moss kataloget. Ifølge Alligators direktør Bruce Iglauer er bandet et oplagt match for pladeselskabet. Det er meget spændende at tilføje artister til Alligator Records, som har så dybe rødder i Chicagos blues traditionen, og som skaber friske nye sange, der bærer traditionen fremad.

Nick Moss er en spændende guitarist, vokalist og sangskriver med en rå og ærlig stemme. Ved sin side har han Dennis Gruenling, en sand mester på bluesharpen og en fantastisk showman. Det er to partnere i verdensklasse og et band, som enhver bluesfan vil elske at høre.

Nick Moss har dyrket Chicago bluesscenen i 30 år. Han startede med at spille på nogle af Chicagos rå og hårde bluesklubber i de fattige sorte kvarterer i byens South og West side med nogle af byen bedste blues koryfæer som Jimmy "Fast Fingers" Dawkins  og Jimmy Rogers (kendt fra sit guitarspil hos Muddy Waters og for sit solo hit "Walking By Myself"). Jimmy Rogers hyrede Moss  til sit band og blev hans mentor. Blandt Nick's andre inspirationskilder er  B.B. King, Freddie King, Earl Hooker og Magic Slim.

Nick Moss dannede sit eget band i 1997 og udsendte den første af sine 12 albums et år senere på sit eget Blue Bella Label. Han har modtaget 21 Blues Music Award nominations og har samlet mange fans rundt i verden og spiller over 100 koncerter om året. Moss har delt scene med Buddy Guy, Kenny Wayne Shepherd, Gary Clark, Jr., David Hidalgo og mange flere. Han er en efterspurgt gæst og altid velkommen til at sidde ind hos sine musikalske venner verden rundt. Magasinet Elmore mener han er en de bedste guitarister på scenen i dag.

Dennis Gruenling fra New Jersey betragtes som en af tidens bedste mundharpe spillere. Hans højenergiske og kraftfulde spil kan sammenlignes med gode gamle James Cotten.

Som teenager hørte han Alligator albummet Harp Attack! med  James Cotton, Junior Wells, Carey Bell og Billy Branch, og besluttede sig for at blues harmonikaen var hans livsopgave. Udover James Cotton er han inspireret af blues harmonikamestre som Little Walter and George “Harmonica” Smith og af saxofonister som  Lester Young and Red Prysock.

Han har lært sig selv at spille og er en naturlig entertainer med syv solo albums bag sig.

Gruenlings utæmmede energi og ”giant, fat-toned harp work and raw-boned singing” passer perfekt til Moss' ”hair-raising guitar” og ”straight-from-the-shoulder blues” stemme. Gruenling var i flere år fast tilbagevendende featured guest hos Nick Moss, men er nu fast medkem af bandet.

Nick Moss Band har gennem årene taget musikalske afstikkere til rock og roots, bandt andet med dobbelt CD'en "From The Root To The Fruit", men med den aktuelle CD er de tilbage i den klassiske blues tradition og den mest autentiske Chicago Blues, man kan tænke sig.

Besætning
Nick Moss - guitar, vokal, harmonica
Dennis Gruenling - mundharpe, vokal
Taylor Streiff - organ/piano
Michael Archer – bas
Patrick Seals - trommer

www.nickmossband.com

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .