Niclas Bardeleben Release Koncert: N.O. In My Heart - Cph In My Blood

23 jan 2020 kl. 20:00 - 23:59

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

Niclas Bardeleben indspillede i slutningen af 2018 sit debutalbum, "N.O. In My Heart - Cph In My Blood". Efter al for lang ventetid udkommer albummet nu endelig på vinyl d. 23/1 2020. Det bliver fejret med en koncert på smukke og charmerende Bartof Station, hvor albummet bliver fremført fra første til sidste nummer. Det vil naturligvis være muligt at købe pladen til en særlig release-pris. 

Niclas Bardeleben har de seneste 10 år slået sig fast som en af de mest personlige og alsidige trommeslagere på den Europæiske jazzscene. Han har spillet med blandt andre Gino Vannelli, David Sanborn, Joey Alexander, Ira Coleman, Debbie Sledge (fra gruppen Sister Sledge), Niels Lan Doky, Didier Lockwood, Roberta Gambarini, Brian Lynch og Gerard Presencer.
Helt friske anmeldelser fra San Javier i Spanien, hvor Niclas spilledede med Niels Lan Doky Trio, lyder blandt andet:
“Niclas Bardeleben endte med at stjæle rampelyset med sine originale indsatser, såsom hans livlige akkompagnement på tambourin og hans kreative solo med stikker, brushes og hænder i den mest moderne performance inspireret af Skandinaviens natur og kultur.” og “ Han fik publikum til at rejse sig fra deres sæder for at juble og hylde ham for så modig en demonstration af perkussiv beherskelse.”

Bardelebens faste band tæller nogle af de største stjerner på den europæiske jazzhimmel: Henrik Bolberg (trp, flg. horn), Vincent Nilsson (trb), Matthias Petri (b), Jan Harbeck (ten. sax) og Jesper Løvdal (kl og bari).
Instrumenteringen med 4 horn giver gruppen mulighed for, at spille smukke harmonier såvel som finurlige arrangementer.
Fraværet af et akkord instrument giver gruppen en åben lyd, som baner vejen for en frisk og moderne tilgang til repertoiret fra starten af det 20 århunderede, som er gruppens hovedfokus.

N.O. In My Heart - Cph In My Blood, er en samling af traditionelle New Orleans numre, arrangeret med udgangspunkt i Københavns lyde og stemninger. Albummet er allerede udkommet digitalt, og kan bl.a. streames på Spotify

 https://open.spotify.com/album/0SHdzC8nZihAiDW7ZrG5bR

kl 19: dørene åbner

kl 20: koncert