spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Niclas Bardeleben's Tribute to The Meters feat.Tanio Hingle (US/DK)

Afholdt event

Niclas Bardeleben's Tribute to The Meters feat.Tanio Hingle (US/DK)

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

13 jul 2017 kl. 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Køb partoutbillet til ALLE koncerter under Fringe Jazz Fest i Pumpehuset HER.

The Meters er uden tvivl et af de mest betydningsfulde, mest funky og mest oversete bands i musikhistorien. Denne aften vil de dog blive hyldet som de hyldes bør, når Niclas Bardeleben og hans kumpaner træder op på scenen i Pumpehuset med en funkfest af en hyldest til Art, Leo, George og Zig!

Niclas Bardeleben har allieret sig med nogle af de bedste musikere i Danmark, og for at fuldende et allerede imponerende line-up, støder også Mardi Gras indian og percussionist, Tanio Hingle, til i fuld Mardi Gras Indian suit.

I 1965 mødtes 4 unge mænd fra New Orleans og dannede hvad der skulle vise sig at blive et af de vigtigste bands i det 20. århundrede - The Meters. Gennembruddet kom i 1969 med nummeret "Cissy Strut". Siden fulgte en håndfuld andre hits, men det var som husorkester på Allen Toussaints pladeselskab, Sansu Enterprises, at de for alvor skrev historie som backing band for folk som Dr. John, Lee Dorsey, Labelle og et hav af andre legender. De er bredt anerkendt som nogle af de sande pionerer indenfor funk, og deres grooves hører til nogle af de mest samplede i verden.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 Pumpehuset

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .