Niclas Knudsen og Alt er Ego / Copenhagen Jazz Festival 2018

09 jul 2018 kl. 20:00 - 23:00

KB18, Kødboderne 18, 1714 København

Niclas Knudsen og Alt er Ego / Copenhagen Jazz Festival 2018
Mandag 9.Juli
KB18
Døre åbner kl 19.00
Koncert kl 20.00
Forsalg 70 Kr
Døre 90 Kr
_____________________________________________
Niclas Knudsen og Alt er EgoNiclas Knudsen: Guitar og Vokal
Jakob Munck Mortensen: Tuba
Mads Andersen: Trommer
Dan Hemmer: OrgelGuitarist og komponist Niclas Knudsen er et velkendt ansigt på den danske musikscene og har blandt andet spillet med folk som Adam Nussbaum, John Tchicai, David Liebman, Ray Anderson, Billy Preston og Tom Jones.
Ibrahim Electric, som han leverer størstedelen af det kompositoriske materiale til, har han turneret intensivt med i ind og udland igennem de sidste 12 år.Niclas seneste CD projekt ”Niclas Knudsen – Guitar Inferno” modtog i
december 2016 en DMA for ”Årets bedste World Track” med nummeret ”Niafunke” og han har fået disse ord med fra anmelderne:- Når Niclas Knudsen placerer sig bag sin guitar, er det sjældent, der ikke opstår magi. Han har en utrolig legesyge, som han ikke er bange for at lade skinne igennem musikken.
Bjarke Nielsen, Kultunaut- Niclas Knudsens guitarspil er på en gang iørefaldende, flabet og
grænsesøgende. Han fyrer sine riffs af med en afvæbnende sikkerhed, men er ikke bleg for at gå planken ud i nogle improvisationer, der nærmer sig den helt fri musik.
– Henrik Palle, Politiken- Alle de traditioner og tråde har han – tilsyneladende helt ubesværet – formået at samle på Guitar Inferno. Og dermed har han skabt et forrygende,medrivende og perspektiverende album, der helt organisk slynger sig fra den ene lian til den anden og efterlader et samlet indtryk af udtryksstyrke og sikker omgang med både de tekniske og kunstneriske virkemidler. ”
-Ivan Rod -GaffaDette er det nyeste projekt fra Knudsens hånd.
Historier som har hobet sig op i tidens løb får nu luft under vingerne og en håndfuld nye sange ser dagens lys.
Rastløse rytmer fra amerikansk folklore blandes med vemodige nordiske toner, støvede afrobeat og intense indiske ragaer i en stor gryde og op af den lyder en ubestemmelig og medrivende musik!

Ticket 518954

Salg lukket