eventet sluttede

Niels Præstholm & Art Ensemble Syd

DKK 100,00

Dato

13 jul 2017 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Niels Præstholm & Art Ensemble Syd

Thorstein Hemmet, flute
Heine Steensen, violin
Stephan Meinberg, trumpet
Simon Spang-Hanssen, saxophones
Julius, guitar
Xavier Lopez, electronics
Niels Præstholm, bass
Jeppe Gram, drums

Niels Præstholm og Art Ensemble Syd - Sønderborgs rytmiske ensemble
Art Ensemble Syd er et enestående ensemble i Danmark. Med status som byorkester for Europæisk Kulturby 2017 aspiranten Sønderborg er der fokus på en stærk kunstnerisk profil kombineret med den store alsidighed det kræver at kunne betjene en hel by og dens kulturliv med musikalsk ledsagelse til snart hvad som helst.
Art Ensemble Syd mestre begge dele.
På den nationale og internationale scene har Art Ensemble Syd markeret sig som et kreativt og virtuost ensemble.
Et kerneeksempel der siger det meste var samarbejdet med komponisten Django Bates og Sønderborgs andet professionelle ensemble Sønderjyllands Symfoniorkester. Grænseoverskridende både kunstnerisk og teknisk, men udført til punkt og prikke af Art Ensemble Syd.
På samme måde har Art Ensemble Syd markeret sig på sine to CD udgivelser.
“Ensemblet kan både spille tyst og abstrakt med fokus på instrumenternes te...

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .