NIELS SKOUSEN

04 okt 2018 kl. 20:00 - 23:30

Walker, Falstersvej 11, 5500 Middelfart


Med sit intime, moderne og ikke mindst mageløse lydunivers fortæller Niels Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Det smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer har gjort ham til en markant figur på den danske musikscene.

Når Niels Skousen endnu en gang inviterer sit publikum ind i sit lyriske rockunivers, bliver det med et velsammensat band i ryggen. Bandet består, ud over Skousen selv på vokal, mundharpe og guitar, af Kristoffer Munck Mortensen (guitar og vokal), Mads Brinch Nielsen (guitar og keys), Bjørn Heebøll (trommer) samt Anders Mathiasen (bass, guitar og vokal).

En veteran der stadig er drønhamrende aktuel
Den lune legende udgav sidste år sit femte album siden comebacket Dobbeltsyn i 2002. Pladen hedder Hvem er du som kommer imod mig og blev taget godt imod af de danske medier. Bl.a. Berlingske som belønnede udgivelsen med fem ud af seks stjerner.

Niels Skousen begyndte karrieren med Skousen & Ingemann i 60'erne og 70'erne, hvor de blandt andet begik hovedværket Herfra Hvor Vi Står. I 2002 vendte han tilbage som soloartist på den danske musikscene til stor glæde for mange.

Over 25 år

Salg lukket


Under 25 år

Salg lukket