spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Nikolaj Hess Special feat. AC, Claus Waidtløw & Jeppe Gram - Vinterjazz 2023

Afholdt event

Nikolaj Hess Special feat. AC, Claus Waidtløw & Jeppe Gram - Vinterjazz 2023

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

18 feb 2023 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Nikolaj Hess og Claus Waidtløws samarbejde går langt tilbage og har på det seneste fået et flot momentum med kvartet og duo samarbejderne Portraits in Jazz og Invisible Land, som har opnået en uhørt fornem international succes på streamingplatformene med over 18 millioner plays overalt i verden. 


Det nordiske univers kombineret med den internationale jazztradition og et sublimt interplay og en unik sans for klang og stemning.

Der er en evigt legende og lyttende under- og overtone i musikken, kombineret med melodisk nerve og ekspressive udforskninger.

Stemningsfulde ballader, hypnotiske grooves og swing, filmiske lydflader og syngende melodilinjer.


KONCERT & MAD:

Dagens Gryde (vælg: med kød eller vegetar).

En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche & pyntegrønt.

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du af hensyn til koncertafviklingen komme mellem 18.30 - 20.00. Hvis du kommer senere, refunderer vi IKKE billetten.

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter et døgn før koncerten.

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .