Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Nikolaj Paakjær m. Band og Skammens Vogn (duo)

Afholdt event

Nikolaj Paakjær m. Band og Skammens Vogn (duo)

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

28 apr 2023 kl. 19:30 - 23:00

Beskrivelse

Christianshavns Beboerhus inviterer til en særlig aften, hvor den nye danske sangskrivning er sat i højsædet.

Dør kl. 19.30

Entré 80 kr.

SKAMMENS VOGN (DUO)

Skammens Vogn består af tre gamle skolekammerater, der laver sange om kunst og om livet og om at være menneske i livet og alt der imellem. De udgav i 2021 'Kunst og rock', der blandt andet modtog 5 stjerner i Politiken. Senest har forsanger og forfatter (og præst) Nikolaj Zeuthen udgivet digtsamlingen Langt fra Gud 2.

Bandet Har udgivet 6 albums og eksisteret siden ca 2005. De er blevet kaldt mange ting igennem tiden: Bandet der aldrig lyver; en krydsning mellem Eik Skaløe og JJ Cale; et selvhjælps-orkester (med hentydning til deres interne eksistentielle søgen som kommer til udtryk i en del sange) og meget andet.

Selv anser de sig efterhånden mere som en bevidsthedsform end et egentligt band. Men sådan er der så meget. Livet er stort.

På Christianshavns Beboerhus optræder Skammens Vogn denne gang som duo.

NIKOLAJ PAAKJÆR m. BAND

Nikolaj Paakjær er sanger, sangskriver og salmedigter. Han skriver lyrisk popmusik på dansk, der forsøger at navigere i kærlighedsliv, i søgen efter mening og i bearbejdelse af tab. Det er gnistrende storbyromantik, tænksomme busture over den jyske hede og ophøjelse af hverdagsscener, hvor almene gøremål bliver til

små, poetiske begivenheder.

I 2019 udgav han albummet “Sidste telefon før havet”, som er en jagt efter en gud fra de københavnske, tilrøgede værtshuse til rødderne ved det brusende Vesterhav. Albummet blev i en anmeldelse kaldt ‘en moderne dansk sangskat’. I juni 2022 udkom Nikolajs 2. album ‘Et uvurderligt minut’, som erstatter det tyste, akustiske univers med et mere tempofyldt og elektrisk.

På albummet indkapsler Paakjær en sikker sans for at sammensætte levende melodier og elegante harmonier med sprogfinurlige overraskelser, hvor der er sikre nik til flere af 80'ernes største danske sangskrivere som f.eks. Sebastian og CV Jørgensen.

Nikolaj Paakjær er desuden fast wing-man i Hymns from Nineveh og har gennem årene spillet med bla. Double Moon Mirage og Dør Nr. 13. Han har desuden skrevet sange og salmer til Højskolesangbogen og Kirkesangbogen.

På Christianshavns Beboerhus medbringer Nikolaj Paakjær fuld band, som giver energisk fylde til de fængslende popsange:

Jesper Hoff Maltesen (Dør Nr. 13, Sømændene) David Blomqvist (Blomqvist) Andreas Brixen (Bodebrixen, Hymns from Nineveh) og Sebastian Munk Autzen (Hymns from Nineveh, Marie Fjeldsted).

Lokation

Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .