Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Nikolaj Storm inviterer til Bæredygtig Banko i Baghaven

Afholdt event

Nikolaj Storm inviterer til Bæredygtig Banko i Baghaven

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

10 aug 2022 kl. 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Bæredygtig Banko i Baghaven

Har du hørt ord som ‘Slow-Fashion’ eller ‘Social bæredygtighed’ men ikke har nogen idé om, hvad det egentlig betyder? Kan du lide at spille banko, mens du hygger med dine venner? Så kom med, når Nikolaj Storm inviterer til bæredygtig banko i Kødbyens Baghave!

Vi inviterer folk fra modebranchen til at komme og dele ud af deres viden, sjove anekdoter og frustrationer - når vi gennemgår forskellige emner omkring bæredygtighed og cirkulæritet, mens vi spiller med på banko. Få et spændende indblik i udfordringerne og kampene bag kulissen, og bliv klogere på hvordan du kan være med til at gøre en forskel, alt imens du har muligheden for at drikke kolde øl fra baren og vinde flotte (og bæredygtige!) præmier.

Så kom ned i Kødbyens Baghave den 10. August fra 19-21, hvor Nikolaj Storm tager jeg på en uforglemmelig rejse ned igennem det bæredygtige landskab. Book din billet allerede nu for at sikre dig en plads, med i billetten får du selvfølgelig 1 banko plade til hver runde (3 i alt) samt den første kolde øl, så du er sat til en medrivende aften!

Når spillet er slut er der selvfølgelig ingen Nikolaj Storm event uden en overraskelse - så bliv hængende og vær klar på et godt grin og god underholdning!

Vi glæder os til at se jer!

Team Nikolaj Storm, præsenteret af Wednesday Club.

Praktisk info
Banko starter klokken 19, mød op i god tid for de gode pladser (først til mølle).
Bankoen kører af 3 runder af cirka 30 minutters varighed.
Ekstra bankoplader kan købes i døren.
Der er skønne priser i baren.
Storm Souvenir Shop kommer på besøg, så du kan købe en limited edition t-shirt fra Nikolaj Storm SS23 ‘MYKONOS’.

Arrangør

At Wednesday Club, we create creative campaigns, concepts, experience and commercials. We work with, to and for the young generation and connect them with brands through trends and culture.

To support and give back to culture, while helping brands grow.

That’s our promise.

Lokation

Kødbyens Baghave Kødbyens Baghave, Slagtehusgade 20, 1715 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .