Nille Release-koncert ver. 2.0

03 dec 2020 kl. 19:00

Nille release-koncert version 2.0

Nille er klar til at gøre et forsøg på debut/release-koncert igen, efter første koncert i September blev aflyst. Vi har glædet os virkelig meget til at komme ud i verden og fejre de fem numre der er kommet ud, og at projektet i det hele taget endelig er lettet, og har lagt os i selen for at den første koncert skulle blive noget særligt. Derfor håber vi også at i vil komme og være med til at gøre aftenen ekstra speciel.

Koncerten finder sted torsdag d. 3. december på Literaturhaus, og der er begrænsede pladser (you know why), så køb en billet hvis du vil være sikker på en plads. Billetter bliver sat til salg gennem Billetto mandag d. 9. November kl 11.00.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

3. December 2020

Døre 19.00 

Koncertstart 20.00

Entre: 40 kr.

Billet i salg via Billetto 9. November.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Covid-19:

Vi skal passe på hinanden i denne tid, og det betyder at koncerten bliver for siddende publikum. Vi minder også om at man skal huske mundbind når man rejser sig op, og hjælpe til med at holde en fornuftig afstand. Hvis du har nogen som helst symptomer på sygdom beder vi dig blive hjemme, og håber at se dig næste gang.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Om Nille: Nille er et dansksproget, alternativt pop/r’n’b-projekt, der sætter auto-tune på og krænger hjertet ud. Sangene kredser om det hektiske men også smukke liv i midt-tyverne. De ligefremme tekster tager altid udgangspunkt i det personlige og virkelige liv, og er ikke bange for at gå helt ned i detaljen. Live flankeres Nille af musiker, vokalist og hypeman Oliver Nehammer, og visuals lavet af Leonard Kjærulff.

Lyt: https://youtu.be/fhEdnMQs4S8 

Der vil også være opvarming (TBA) i form af et dugfriskt projekt der får sin debut ved samme lejlighed.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke