Nils Henriksen SOUNDTRACKS Feat.: Mette Lethan (voc) & Mads Heide (keys)

19 feb 2020 kl. 20:00 - 22:00

Brønshøjvej 17, 2700 København

Nils Henriksen har arbejdet på den danske musikscene som guitarist/producer for en lang række navne, bl.a. Sebastian, Kim Larsen, C.V. Jørgensen, Kliché, Michael Falch m.fl.

Nyeste projekt, Nils Henriksen SOUNDTRACKS, tager udgangspunkt i filmtemaer fra film som Twin Peaks, Rosemarys Baby, Blues Brothers, Limelight, Top Gun, James Bond m.fl. Alle soundtracks har været igennem Nils Henriksens kyndige producerhænder – og så er der også noget for ”guitar freaks”.

Nils Henriksen fortæller om projektet: ”Det har været et spændende univers at dykke ned i. Vi har arbejdet med arrangementerne og produceret backing tracks i mit studie, som vi bruger som udgangspunkt for vores live performance – en spændende proces som er muliggjort af den teknik man har i dag – moderne tider. Mette Lethan og Mads Heide har virkelig været et dream team at arbejde med, og de har begge bidraget til at projektet kunne lykkes. Som sagt – moderne tider – håber at publikum også får billeder frem på nethinden ved genhør med de mange fantastiske kompositioner."