NINA - Nordatlantiske Filmdage 2019

07 mar 2019 kl. 20:00 - 22:00

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

NINA – med instruktørbesøg

Den færøske instruktør Maria Winther Olsen viser sin sanselige og fængslende spillefilm Nina, der udfolder et psykologisk drama i lige så bjertagende som isolerende omgivelser.

Den spirende forfatter Nina flytter fra Danmark til en lille færøsk ø med kæresten William. Alt synes idyllisk i de fredfulde omgivelser, hvor hun har tænkt sig at pleje sin graviditet og debutroman, mens William knokler som læge i Klaksvik. Men al den ro, hun søgte, opleves hurtigt som et ensomt fængsel. Og da hun søger trøst hos landsbyen præst, eskalerer problemerne blot i hendes følsomme sind.

Den færøske instruktør Maria Winther Olsen kendes bl.a. for den prisbelønnede kortfilm Som engle vi falder (2014). Hendes spillefilmsdebut Nina (2018) udfolder sig som et intimt og psykologisk kammerspil, hvis dramatiske udvikling underbygges af Færøernes bjertagende natur og filmens sanselige lyd- og billedsprog.

Arrangementet
Filmen varer 77 minutter og vises med eng. tekster.
Arrangementet inkluderer samtale med instruktøren og varer ca. 100 minutter.
Salen og filmcaféen åbner 45 minutter før visningen.

Filmvisningen indgår i Nordatlantiske Filmdage 2019.


Nordatlantens Venner 
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Billet

DKK 60,00 + DKK 9,49 gebyr

Billet - Nordatlantens Venner

DKK 45,00 + DKK 8,36 gebyr