spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Nina Sveistrup Clausen & Thomas Clausen / En Fugl Synger Et Sted / CD-release

Afholdt event

Nina Sveistrup Clausen & Thomas Clausen / En Fugl Synger Et Sted / CD-release

Fra Gratis

Sted

Dato

30 mar 2022 kl. 18:00 - 20:19

Beskrivelse

En Fugl Synger Et Sted. Det er navnet på vores nye album med nyskrevne lieder af Thomas Clausen til tekster af kendte danske digtere. Nu kan den høres, og det vil vi gerne fejre med en reception med smagsprøver på albummet, samt vin, vand og snacks.

Tove Ditlevsen, Klaus Rifbjerg og den lidt mindre kendte Hulda Lütken var danske digtere af særligt format. Deres digte og bøger får det danske sprog til at blomstre. Thomas Clausens kærlighed til digte og til sangen som udtryk har inspireret ham til at skrive sangene, derudover fire sange til tekster af Oscar Wilde.

Sangene er blevet til gennem et løbende koncert-samarbejde med datteren og opera-sangeren Nina Sveistrup Clausen. For far og datter er musikken ikke kun et fælles sprog – men også en måde at være sammen på.
Liederne er melodiske og med inspiration fra mange kanter: Strauss, Debussy, Wagner, og en dansk tone fra for eksempel Kai Normann Andersen. Der er farver på paletten og kælet for detaljerne.
I klaverstemmen mærker man Thomas' store erfaring som pianist.

CD'en udkommer på selskabet Danacord.

Program:

kl. 18:00 - 19:30: Reception
18:30-19:00: Mini-koncert

Gratis entré, men billet kræves.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .