spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Nixen - releasefest

Afholdt event

Nixen - releasefest

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

12 dec 2019 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Den danske rapper Nixen holder releasekoncert for sin kommende plade i Pumpehuset den 12. december 2019.

Med sin blanding af stærkt personlige numre og kæk blærerøvsrap har Nixen længe gjort sig aldeles bemærket på hiphop-scenen, blandt andet gennem to velmodtagne debut-EP’er, som hurtigt blev undergrundsfavoritter, fulgt op af et debutalbum, der endegyldigt cementerede hans plads som dansksproget raps arvtager.

Debutalbummet ”X” udkom i 2015 til stor begejstring fra fans såvel som det øvrige hiphop-miljø. Pladen, som hovedsageligt er produceret af Nixen selv, er gæstet af L.O.C., Bai D og hasan shah, og blev fulgt op af nogle totalt udsolgte koncerter på blandt andet Ideal Bar og Huset. Ovenpå debutalbummet, har Nixen fortsat med at udgive singler og nu er hans altså tilbage med endnu at album.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .